300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Langtsomt internet?

Langtsomt internet?

Hader du også langsomt internet? Det gør vi.




Vidste du at langt de fleste dårlige internet forbindelser i Danmark skyldes en langsom trådløs forbindelse?

Internettet i Danmark er så hurtigt at du nok aldrig kommer ud for at det er dit internet som sløver dig ned, det er normalt routeren som står bag en væg, tæt på en metal radiator, antennerne ikke rækker langt nok eller de peger det forkerte sted hen.

Bare fordi din Mac siger der er forbindelse, betyder det ikke at der faktisk er god forbindelse, du kan normalt se hvor mange streger forbindelser har, men dette kan også godt snyde, fordi den kun tager udgangspunkt i hvor meget data den kan sende/modtage og ikke hvordan svartiden er.

Hvis du ikke tror på dette kan du forsøge at sætte din router væk, vende den på siden eller noget andet som gør at antennerne virker dårligere; din mac siger forbindelsen er den samme, måske 4/5 streger, men når du går på nettet kan du tydeligt mærke forskel, det er svartiden.

Løsningen?


Den er ikke så svær eller lang, du skal bruge et kabel. Det sikre en stabil forbindelse med god svartid, det er måske besværligt at trække kabler, men det gør dit arbejde på mac'en lettere og hurtigere, så det er det værd. Du kan både købe netværkskabler til macbooks og hvis din macbook ikke har et netværksstik, kan du også købe smarte USB netkort til macbooks.

Du skal ikke lade dig narre af at din trådløse forbindelse siger den er "300mbit/s" og kablet kun er "100mbit/s", dit internet er nok ikke så hurtigt alligevel, med mindre du sidder på en fiber forbindelse eller et uddannelses sted, og den trådløse forbindelse kommer kun i ekstreme tilfælde op på den hastighed.
En hurtig internet forbindelse er ikke kun båndbredden, mbit/s, det er også svartiden, en trådløs forbindelse skal finde din computer først, derfor er svartiden langsommere end hvis du er tilsluttet med kabel, svartiden er den tid du skal vente, før Mac'en begynder at sender/modtage data fra internettet, og svartiden er nok den vigtigste del i "en hurtig internet forbindelse" i dag i Danmark, fordi vores båndbredte er blevet så hurtig.

Vil du følge med i flere artikler som denne?