300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Corona virus og levering af pakker

Corona virus og levering af pakker

Coronavirusset COVID-19 har for alvor fået fat herhjemme og vi har i den forbindelse, fået et par spørgsmål fra vores kunder.

Vi leverer fortsat alle vores varer til kunder, og vi tilstræber at afsende varen samme dag, hvis du bestiller inden kl 16.30.

Vi har aldrig haft en butik, men vi har stadig haft kunder som kom fordi hvis de skulle have hjælp med noget særligt besværligt, eller noget hvor det hjalp at have PCen ved hånden, det er fuldstændigt lukket ned nu. Vi tilbyder ikke at du kan komme forbi og få hjælp længere. Du kan dog stadig afhente din normalt. 

Vi holder selv hjemmearbejdesdage, men vores pakkere kommer stadig på arbejde og pakker hver dag. Vi anviser til alle på legeret ofte og nøje vasker deres hænder, og dertil har de fået håndsprit til at rengøre mus, tastatur og håndscannere efter brug.

På baggrund af de nuværende anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om at mindske spredning af smitte, har vi udarbejdet følgende gode råd:

  • Er du syg, forsigtig eller karantæneramt, anbefaler vi at du får leveret dine varer direkte hjem til dig.
    Både Burd Delivery, DAO, GLS og PostNord tilbyder dette. Har du allerede en aftale om Flexlevering med PostNord, bliver pakken blot leveret efter den aftale - ellers så lav en aftale med dem om det.

    Bruger du DAO, skal du ikke gøre noget særligt, da de hænger pakken på din dør eller lægger den i din postkasse- hvilket er perfekt.

  • Burd Delivery banker altid på når de kommer med pakken og ringer på din telefon, hvis ikke du åbner. Har kan du blot bede om at pakken sættes ved døren.

  • Husk god håndhygiejne når du afhenter pakker i pakkeshop. Vi gør alt hvad vi kan for ikke at sende nogen form for smitte med vores pakker, men vi er desværre ikke herre over alle de hænder en pakke kommer forbi, på vejen hjem til dig.

  • Vi har droppet afhentning fragt muligheden indtil videre, så du kan altså ikke komme forbi os og hente en pakke her det næste stykke tid. 

    Da smitte kan overleve i op til 48 timer på overflader, anbefaler vi derfor at du smider forsendelseskassen ud med det samme og vasker hænder straks derefter.

Har du nogle spørgsmål til levering, vores varer eller andet er du altid velkommen til at skrive til [email protected] eller ringe til os på 60 54 62 25.

PostNord, dao, GLS, DHL og Burd Delivery opererer som normalt og har pt ingen forsinkelser eller udeblivelser grundet coronavirusset. 
Vi gør dog alt hvad vi kan for løbende følge op på, om der nogen ændringer. 

Vil du følge med i flere artikler som denne?