300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Tilbagetrækning af 5W oplader fra os

Tilbagetrækning af 5W oplader fra os

I februar måned gør DR Kontant os opmærksom på resultatet af deres test af vores 5W iPhone oplader, der fastgjorde at de kunne være potentiel farlige.
Disse opladere er blevet solgt i perioden den →→ 10. september 2018 til den 6. februar 2019 ←← Alle berørte kunder er blevet kontaktet efter sikkerhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi tager disse test og resultater meget alvorlige. Vi har i den forbindelse fået testet flere af vores opladere, for at sikre os at ikke andre ligende opladere er berørte af samme problemer.

Vi er igang med en intern undersøgelse for at sikre, at der i fremtiden ikke opstår lignende situationer, da det bestemt ikke er noget vi hverken vil acceptere eller stå inde for.

Vi har i for høj grad stolet på vores leverandører og de test de har udleveret. Vi samarbejder derfor i dag med virksomheder som har ekspertise, i faget, i Danmark, til at teste og verificere produkter vi allerede sælger, og produkter vi vil sælge i femtiden.

Vi har takket nej tak til at stille op til et kamera-interview hos DR Kontant. Vi har fra deres første e-mail besvaret alle deres spørgsmål de har sendt. Da de ringede og mødte op på vores adresse, henviste vi til at vi gerne vil køre samtalen skriftlig og ikke ønsker at stille op i et kamera interview, men udelukkende et skriftlig interview. På trods af vores ønske om at besvare deres spørgsmål skriftlige har vi ikke hørt fra DR Kontant ydereligere.

Har du spørgsmål til nogle af de produkter du har købt fra os, så send os en mail på [email protected]

Vil du følge med i flere artikler som denne?