300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Hvordan tager du screenshots på iPhone X, iPhone Xs, Xs Max og Xr?

Hvordan tager du screenshots på iPhone X, iPhone Xs, Xs Max og Xr?

Det har altid været let at tage screenshots eller skærmbilleder på iPhone, lige fra iPhone 1, bare hold slukknappen og tryk på homeknappen, men iPhone X/Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr har ikke en homeknap mere, det virker heller ikke bare at swipe op fra bunden, imens du holder slukknappen, som ellers ville give mening, da det er swipe op, der er den nye homeknap.

Det er heldigvis let at tage screenshots. Også på iPhone X/Xs/Xs max og iPhone Xr.

For at tage et skærm billede skal du stadig holde slukknappen nede også skal du bare trykke på volumen op knappen. Altså: 

Hold "Tænd/sluk knappen" og tryk "volumen op".

Efter det har du mulighed for at redigere og tegne på billedet ved at trykke på det nederst på skærmen, hvor billedet svæver lidt tid indtil det forsvinder igen. Dette er dog kun for iPhones med iOS 11 eller over på.

Optag en video af din skærm? 

Du kan også optage video af din skærm, efter iOS 12, det er endnu lettere, Du har genvejen i dit værktøjscenter, det du får fra hvis du trækker op fra bunden på iPhone 8 og under og hvis du trækker ned fra højre side i toppen på iPhone X og over. Har du ikke genvejen kan du selv tilføje den, alle iPhones med iOS 12(iPhone 5s og nyere) har muligheden.

Tryk på den også har du 3 sek til at gøre dig klar også optager den din skærm til du trykker på samme knap igen. 

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bliv Mac super-bruger