300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Spil musik på flere højtalere på en gang med din Mac

Spil musik på flere højtalere på en gang med din Mac

Viste du at du kan spille musik til flere højttalere på en gang på din Mac? Det kræver bare at du roder lidt med din Mac i nogen indstillinger.

Du kan ikke spille til flere end 1 sæt højtaler fra Mac’en selv, men har du en ekstern skærm med lyd i eller et utal af bluetooth højtalere kan du sætte disse sammen med dine interne højtalere eller stikket og få musik ud på flere højtalere på samme tid.

Her på kontoret har vi 3 bluetooth højtalere, en Airplay højtaler med Wifi og et par skærme med indbyggede højtalere, vi fik det hele til at virke, på nær Airplay højtaleren, vi gætter på det kommer når Airplay 2 kommer her senere på året, altså på Airplay 2 højtalere.

Man kan fint bruge den med både headsets, AirPods også videre og spille til dem alle på samme tid. 

Har du flere rum du gerne vil spille musik i på engang? Så er løsningen her, du kan selv slutte alle dine enheder til også spille med hvilken som helst mac til dem alle på samme tid, den er også forholdvis let at få til at synkronisere lyden. 

Hvad du skal gøre er: 

1. Slut dine højtalere til din Mac, med bluetooth, airplay eller hvad end ellers du bruger. De skal alle være tilsluttet før du kan fortsætte.

2. Opret din lyd sammenslutning

Først skal du oprette den nye lydenhed som dækker over flere højtalere, det gøres i programmet: ‘Indstil lyd og MIDI’ på din Mac, søg efter det.

Tryk på + knappen og vælg: ‘Opret enhed med flere udgange’, du kan også navngive den som du vil, så den er lettere at skælende fra andre lydenheder eller skælende fra andre enheder med flere udgange.

Her efter kan du selv klikke de højtalere der skal være med i gruppen til din nye lydenhed.

3. Gå til ‘Lyd’ i ‘systemindstillinger…’, her kan du vælge din nye ‘enhed med flere udgange’

Også kan du spille.

Vi har også fundet en youtube video til dette:

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bliv Mac super-bruger