300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Vi har nu VIAbill

Vi har nu VIAbill

Vi har nu fået en ny betalingsmulighed, det køre igennem et firma som hedder VIA bill, de gør det muligt for dig at betale enten senere eller over tid.

VIABill giver 14 dages kredit for kun 1kr, uanset din ordre. De giver også finansieringsmuligheder på 3, 6 eller 12 måneder. Finansieringen koster 28,96% i årlig rente med et gebyr på 1kr.

Vi ved godt at langt de fleste ikke har brug for finansiering på vores billige produkter, derfor kan det også godt være vi tager muligheden ned igen, men det kunne jo være er der var nogen som ikke havde penge til sidst i måneden, eller bare gerne vil betale et par kr hver måned i stedet for at betale med det samme. Det skal i hvert fald undersøges og det skader i hvert fald ikke.

Vi har tidligere sagt nej til VIAbill, fordi betingelserne simpelhen var for dårlige for dig, kunden, deres priser er gået ned til 1kr i gebyr fra 10kr og deres transaktionsgebyr er også gået ned fra næsten 2% til 0%.
Vi føler i at VIA bill nu er et godt alternativ til dem, som har brug for det.

ViaBill_banner_faktura_468x120px_hvid

For at gøre brug af VIAbill's finansiering eller kredit, skal du vælge den normale dankort betaling, også vælge VIAbill, så bliver du guidet igennem alle mulighederne.

Husk at læse deres betingelser igennem grundigt, vi på mackabler.dk står ikke for betingelserne så de kan bliver ændret så snart VIA bill har lyst. De tal vi skriver oven for mener vi passer, men som sagt kan VIA bill ændre dem.

Vil du følge med i flere artikler som denne?