300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hurtig opladning af din iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X

Hurtig opladning af din iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X

Apple har udvidet deres iPhones med hurtig opladning, vi har endnu ikke testet det selv, men gør det snart. Vi ved ikke hvor meget strøm der faktisk kommer ud af en fast charger som virker med iPhone 8, men vi har heldigvis udstyret til at finde ud af det, vi gætter også på at iPhone 8 plus og iPhone X oplader endnu hurtigere end iPhone 8, eftersom Apple lover 50% strøm på 30min opladning og de 2 større iPhones har næsten dobbelt så stort batteri som den lille iPhone 8.

Apple skriver at du skal bruge en af deres USB-C opladere, altså den til en Macbook på 29W, den til en Macbook pro 13" på 61W eller den til en 15" macbook pro på 87W, men det eneste det kræver er en USB oplader der understøtter: USB-PD og et USB-C til lightning kabel. Apple nævner at deres 29W oplader er fin til det, men det gør alle andre opladere der har USB-C port og USB-PD også, vi har flere allerede og forsøger at få en som lige passer til Apple iPhone 8, 8 plus og X. 

Så det du skal bruge er en:

  1. Oplader der understøtter USB-PD
  2. Et USB-C til lightning kabel 

Sådan som det ser ud i vores test så understøtter iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X hurtig opladning via USB-PD med op til 27W (9V ved 3A), det betyder du skal bruge en oplader med mindst 27W for at kunne bruge den hurtige opladning, du vil dog også få rigtigt meget ud af mindre watt end 27W da iPhonen' ikke oplader særligt meget ved 27W, det er kun helt i starten og kun når din iPhone ikke er for varm. USB-PD giver mulighed for at oplade med 15W, 20W osv, afhængig af hvilke oplader du har. Den der kommer med til iPhone 8, 8plus og iPhone X er på 5W.

Som apple skriver: 

Brug hurtig opladning til at genoplade batteriet på din iPhone op til 50 procent på 30 minutter.*

Med hurtig opladning er det nemt og hurtigt at oplade din iPhone 8 eller iPhone 8 Plus. Din iPhone kan hurtigt oplades op til 50 procent på 30 minutter, når du bruger et Apple USB-C til Lightning-kabel og et af følgende mellemstik:

  • USB-C-strømforsyning på 29 W, 61 W eller 87 W fra Apple
  • En tilsvarende USB-C-strømforsyning fra tredjepart, der understøtter USB-strømforsyninger (USB-PD)

Hvis du ikke er sikker på, hvilken Apple-strømforsyning du har, kan du tjekke watt-tallet på bunden af strømforsyningen:

Vil du følge med i flere artikler som denne?