300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Er Mackabler billigere end Humac?

Er Mackabler billigere end Humac?

De fleste Apple-brugere vil gå ned i Humac, eller måske Elgiganten når de skal købe tilbehør til deres Mac. Men det behøver ikke nødvendigvis være den nemmeste og billigste løsning.

Vidste du at vi har pris-match? Og at vi er billigere på rigtig mange produkter som er ens mellem os og fx. Humac?

Vi har sammenlignet en række produkter herunde:

Produkt                                                        Humac pris      Mackabler.dk pris
Apple USB-strømforsyning på 5W original179,95 kr149 kr
Apple Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner99,95 kr75 kr
og mange mange flere produkter....


Fordelen ved at købe online er at du sparer tiden ved at køre hen til butikken om det er med bil eller offentlig transport. Når du handler online kan du gøre det enten fra din iphone eller mac. Vi leverer 364 dage om året, dvs. at vi også sender i weekender og helligdage og vi har endda og dag-til-dag levering på de fleste af vores produkter. Hvis du køber for mere end 300 kr får du også fragen helt gratis.

15 års+ viden!

Vi har mere end 15 års erfaring hvad angår Apple produkter. Vi selv har været med før de fleste kendte til Apple og deres produkter, mange af vores ansatte har en teknisk viden og uddannelse hvilket gør, at vi ved rigtig meget og de produkter vi sælger og de produkter du skal bruge.

Vi er heller ikke bange for at hjælpe med at finde frem til hvilket du skal bruge det, om vi har det eller ej. Det er altid lærerigt for os, og måske er det et produkt vi hurtigt og billigt kan skaffe hjem til dig og mange andre kunder.


Kabler er en jungle..

Apple skifte ofte standard ud i deres enheder, godt eller dårligt kan diskuteres :) Det gør dog bare at det kan være rigtig svært at finde ud af hvad man skal bruge. Fx. har din Mac HMDI, eller har den Thunderbolt? og hvad er egentlig forskellen på Thunderbolt og Mini Displayport? Hvis man ikke har sat sig ekstra godt ind i det kan selv de bedste butikker give den forkerte rådgivning. 

Vi har derfor skrevet en masse guides, og selv testet rigtig mange produkter for at sikre os at vi hos Mackabler.dk ved præcist hvilket kabel du skal bruge. Vores mange års erfaring og tekniske baggrund gør at vi nemt og hurtigt kan give dig et konkret og brugbart svar.

Vil du følge med i flere artikler som denne?