300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Har du et gammelt B&O tv?

Har du et gammelt B&O tv?

Har du et gammelt B&O tv? Ja, det har vi også, og det kan stadig bruges, særligt sammen med dine iPhone's, iPad's og Mac pc'er - det kræver dog lidt adaptere for at få det til at virke.

Der er lidt problemer som skal overkommes - for det første er gamle B&O tv analog, også i deres stik, derfor bruger de som regel S-video, Komposite, s-video, phono og RCA da de alle er analoge.

Det har tidligere ikke været det store problem, fordi der var analog video bygget ind i både Mini displayport, Thunderbolt og 30-pin stikket fra iPad's iPhones, men efter Lightning stikket er udkommet er det blevet noget svære, da der ikke er analog video indbygget i Lightning skal man bruge en aktiv adapter, som både er dyr og besværlig at bruge.

Du skal først bruge en aktiv adapter som laver det analoge signal om til et digitalt, eller omvendt. sådan en kan fx findes her. om et par uger har vi dem også.

Derefter kan du sætte en HDMI til den aktive adapter og her skal du bruge et HDMI kabel hvis du har en retina Macbook pro med HDMI stik, eller et Thunderbolt til HDMI kabel hvis du har en anden Macbook. Hvis du har en iPhone eller iPad skal du bruge et HDMI kabel og en Lightning til HDMI adapter, men eftersom Apple er de eneste som laver denne adapter, er den meget dyr. Derfor kan man for samme pris få et Apple TV, eller endda billigere få en Chromecast 2 - disse kan afspille video fra både iPhone, iPad eller Mac, og det er helt trådløst og du skal aldrig skifte kabel omme bag TV'et igen.

Vil du følge med i flere artikler som denne?