300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Det bæredygtige alternativ

Det bæredygtige alternativ
Jeg har bestilt et skræddersyet jakkesæt hos en skrædder, der har lovet mig, at hun kan sy i en kvalitet, der kan holde resten af mit liv. Det er jo i virkeligheden det allermest bæredygtige. At man køber færre ting i en bedre kvalitet, og at man så slider det op.

- Martin Lidegaard (R), klima- og energiminister


Hos mackabler.dk har vi besluttet at gøre noget, vi vil være mere bæredygtige.
Derfor har vi fx valgt at give vores kunder muligheden for at vælge genbrugsemballage, vi får en masse vare som alle er pakket ind, så i stedet for at smide alt det ekstra emballage ud, så genbruger vi det ved at sende det retur til vores egne kunder - dette betyder at samme emballage bliver brugt flere gange og derfor er sparet væk. Ca. 50% af vores kunder vælger denne funktion til.
Det er vigtigt at det er kunden som tager beslutningen, det er trods alt deres ansvar at ændre sig ;)

Vi er også begyndt at sælge brugte netværkskabler, som ellers bare var blevet smidt ud. Disse kabler fejler ikke noget, de kan bruges både til computere, routere og alt andet som man bruger et netværkskabler til - men fordi folk ser det som en ekstra billig ting bliver de kasseret til fordel for noget nyt.

Vi i Mackabler har fundet kablerne rundt omkring go sælger dem nu igen, så kunderne kan se at vi bekymre os, men det er dem som skal tage det første skridt.

Vil du følge med i flere artikler som denne?