300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Apple’s kunstige intelligens flytter… Og Mac OSX skifter navn

Apple’s kunstige intelligens flytter… Og Mac OSX skifter navn

I disse dage, 13-17 juni, afholder Apple WWDC - Worldwide developers conference i San Francisco. Her kom det bl.a. frem at den nye version af styresystemet Mac OSX skifter navn til MacOS. Den kommende udgave kommer til at have titlen Sierra. Første version eller dvs. en Beta version smides på gaden i Juli måned og til efteråret kommer den endelige version. Det bliver højst sandsynligt til September hvor Apple, nærmest traditionen tro lancerer nye produkter eller nyeste versioner af eksisterende produkter.

Det nye styresystem kommer ikke blot til at skifte navn men kommer også til at have en række nye features, som f.eks. Universal Clipboard. Hvor det er muligt at copy/paste tekst mellem forskellige Apple enheder. Så hvis du kopierer noget tekst på din iPhone eller iPad, kan du indsætte det i et dokument på din desktop. Det vil også være muligt at gemme sin Mac dekstop i skyen og tilgå den via iCloud på en anden computer. Det synes vi er en ret sej feature.

For at vende tilbage til indledningen så er der tale om Apple’s Siri som egentlig ikke flytter, men som udvider sit territorium. Forstået på den måde at i den nye version af Mac OS vil det være muligt at få Siri på sin desktop.

Vi skriver løbende artikler om de nye funktioner her på bloggen :) Ellers kan du se en fed video om det hele her: 

Vil du følge med i flere artikler som denne?