300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Den nye iPhone SE eller iPhone 5 SE

Den nye iPhone SE eller iPhone 5 SE

Der har i årevis floreret rygter om at Apple vil udgive en billig udgave af iPhone'en, men endnu har vi ikke set den og kommer nok heller ikke til det i fremtiden. Apples model er derimod at sælge tidligere udgaver af iPhone'en lidt billigere. Således kan du i dag både købe iPhone 6s, iPhone 6 og iPhone 5s.

Med formodningen om at Apple udgiver en ny iPhone i efteråret med samme skærmstørrelse som den nuværende iPhone 6s, vil iPhone 5s med en mindre skærm forsvinde ud af sortimentet og erstattes med iPhone 6.

Apple ved, at der stadig er mange som ønsker en 4 tommer iPhone, og inderst inde tror jeg også, at Apple stadig holder fast i at en 4" iPhone er den perfekte størrelse, som Steve jobs sagde det for mange år siden, men har valgt at gå efter markedet og introduceret de nye iPhones med en større skærm på 4,7".

Derfor går der i øjeblikket rigtig mange rygter om, at Apple vil introducere en ny iPhone på mandag, kaldet iPhone SE eller iPhone 5 SE. S fordi telefonen bliver baseret på en iPhone 5/5s.

Det formodes ligeledes at den nye iPhone SE vil have samme størrelse og design, måske med nogle få ændringer. iPhone SE vil få opdateret specifikationer, og blive introduceret med A9 processoren fra iPhone 6s, og 8 megapixel kamera fra iPhone 6.

Den vil også kommer i de kendte farver, guld, rosaguld, sølv og spacegray.

Der har været nogle diskussion omkring designet på den nye iPhone SE. Alle er enige om at det bliver en 4" skærm, og at det bliver en nedgraderet udgave af de nuværende iPhones, da det ikke er meningen at de skal konkurrere på ligefod med iPhone 6 og 6s. Nogle mener at designet vil forblive som på iPhone 5s, mens andre argumentere for designet fra iPhone 6/6s og nogle en helt tredje mulighed, hvor de 2 designs kombineres en smule.

Her er der lidt om iPhone SE rygterne.

Vi glæder os til at se, hvad Apple vil præsentere for os på mandag, den 21. marts  kl. 19 dansk tid.

Der er mange rygter om en ny iPhone med 4” skærm, der er flere som har vist billeder som ser meget ægte ud, og det er også sket flere gange at kode fra Apples andre telefoner har vist navnet se, om en iPhone, her er hvad rygterne siger om den nye iPhone, som kunne udkomme allerede ved næste Apple event den 21. marts 2016. 

iPhone se eller iPhone 5se er apple nye iPhone med en 4” skærm, da de snart dropper salget af iPhone 5s. iPhone 5se vil have en 4” skærm, Apple pay med NFC chip en A9 chip og et mere rundt design end iPhone 5/5s.

Alene navnet er lidt usikkert, da det er blevet flere gange er både be og af kraftet henafvejen, blandt andet har medierne skrevet at den nye 4” iPhone skulle hedde iPhone 6c, iPhone 5se og iPhone se.

Første gange “macrumors” nævnte den nye iPhone 5se var den 22. jan, her talte de om at det ville være en mindre og billigere iPhone, som var opgraderet i forhold til iPhone 5s men stadig både langsommere og mindre end iPhone 6s. 

De første billeder af iPhone 5se kom den 24. jan hvor en bruger ved navn Gijs Raggers delte et billede på one more thing nl - her ses hvad der ligner en mini iPhone 6 ved siden af en iPhone 5s med samme størelse. 

Senere den 24. feb blev en rendering fra “Apple” lækket, denne gang lignede iPhonen en kopi af iPhone 5s.

Den 18. feb bekræftede en af Apple chips fabrikker at iPhone air 3 og iPhone 5se var på vej, igennem en Apple chef ved navn Johny Srouji, og at de ville have den hurtige A9 og A9x chip, iPad’en får x’chippen da den skal bruge mere grafik. Apple’s A9 chip kommer fra iPhone 6s og er den hurtigste mobilechip de har lige nu. 

Prisen og kameraet blev “bekræftet” den 26. feb da KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo fortalte at den nye iPhone 5se ville bruge Apples A9 chip, have et 12MP kamera, et lidt større batteri på 1 642 mAh og NFC til Apple Pay. Prisen talte han også om, $400-$500 i USA betyder at den vil koste ca. 1300kr mindre end en iPhone 6s gør i dag eller lidt mindre end en iPhone 6, prisen er altså ikke markant bedre.

Den 27 feb blev det klart at iPhone 5se ikke ville have 3d touch, nok for at giver os alle en god grund til at købe storebroren iPhone 6s. Leaket er på fransk, og det giver ikke meget mening, men pointen skulle være at der mangler en chip i det skærm modul som skulle være til iPhone 5se, denne chip står for 3d touch på iPhone 6s.

Vi kan ikke andet end at vente, og se alle billederne her, det kunne være den nye iPhone 5se en af dem :) 

iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se iPhone 5se

Det bliver interessant at se den nye 4" iPhone se den 21., og særligt interessant for os hvilket stik den kommer til at bruge, Lightning er næsten sikkert, men Apple kunne finde på at ændre det hele og bruge USB-C

Vil du følge med i flere artikler som denne?