300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Apples Special Event i september

Apples Special Event i september

Som sædvanligt afhold Apple en begivenhed i efteråret, hvor Tim Cook (CEO: Administrerende Direktør hos Apple Inc.) m.fl. præsenterede hvad de har gået og arbejdet med bag scenen siden sidst – og de skuffede langt fra! Traditionen tro handlede det om den nyeste knop på iPhone-træet, men samtidig så meget mere end det. De kom nemlig med offentliggørelser for en hel række nyheder inden for deres forskellige produktlinjer! I denne artikel har vi samlet hovedpunkterne.

 

Apple Watch
Selvom man endnu ikke ser så mange mennesker her i Danmark med det smarte ur på håndleddet, så er det meget populært i USA og andre dele af verden. Med en kundetilfredshed på 97 % kan Apple ikke klage, og de bliver ved med at arbejde på den nyere produktserie med tiltag såsom udseende og ydeevne. Et opgraderet styresystem, watchOS 2, blev nemlig offentliggjort, og her medfølger integration af tredjepartsprogrammer. Det betyder, at applikationer såsom Facebooks Beskeder, iTranslate og GoPro bliver tilgængelige direkte på dit Apple Watch! Udover en softwareopdatering kommer der nye armbånd til uret og blandt andet en ”Rose Gold”-udgave af sportsuret. Er Apple Watch noget for dig, så har du noget at se frem til!

iPad Pro
Ligesom MacBook bliver iPad nu også til en Pro. Apple opgraderer deres tablet til det nyeste nye inden for tablets med en 12.9 inches (32.77 centimeter) skærm, der er optimal til både arbejde, gaming og underholdning. Med stærke 2732 x 2048 pixels får du en større pixeltæthed end på en MacBook Pro med Retina-skærm. En opdatering af hardwaren gør iPad Pro 1.8 gange hurtigere end de tidligere iPad, og omkring 10 timers batteritid efter hver fulde opladning gør det til en klar vinder på markedet! Andre vigtige specifikationer: 6.9 millimeter tynd, vejer omkring de 0.68 kilogram og har fået hele 8 megapixel i kameraet bagtil.

Som originalt tilbehør lancerer Apple i forbindelse med iPad Pro et smart tastatur, der kan kobles på magnetisk. Dette og den nye Apple Pencil skal optimere dit arbejde og hvad du får ud af din iPad Pro, så du kan udføre dine opgaver endnu hurtigere og lettere end tidligere. 

Apple TV
En endnu mere grundig Siri, ny fjernbetjening og nyt styresystem er de store ting, Apple præsenterer i forbindelse med det nye Apple TV.

Du kan nu spørge Siri til råds, når du ser film og tv. Hun kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal se, eller fortælle dig hvilke skuespillere der er med i den film du lige har sat i gang. Du kan endda sige ”What did she say?” imens du ser eksempelvis et afsnit Walking Dead, og så afspiller Siri scenen forfra og sætter undertekster til. Hvem har brug for en fjernbetjening mere? Man skulle tro det ville være en ligegyldighed, men samtidig med en forbedret Siri så har de også videreudviklet på den lille fjernbetjening. Den er touch, bruger Bluetooth 4.0 der lader dig swipe hurtigt og let, og kører omkring de tre måneder på en opladning. Et gyroskop i fjernbetjeningen gør den brugbar til at spille spil, hvilket er super smart da det med det nye styresystem, tvOS, er muligt for tredjepartsudviklere at lave applikationer til brug på den store tv-skærm – eksempelvis spillet Crossy Roads! I slutningen af 2015 vil det nye Apple TV være tilgængeligt i mere end 100 lande til priserne $149 (32GB) og $199 (64GB).
 

iPhone 6s og iPhone 6s Plus
Nu kommer vi til det, de fleste af jer sikkert har ventet på – nyhederne på iPhone-fronten! De store ændringer er ikke nogen der fanger øjet – udseendemæssigt ligner iPhone 6s nemlig iPhone 6 – dog er der blevet tilføjet en ny farve, ”Rose Gold Aluminum Finish”, til rækken af de eksisterende: Gold, Space Grey og White. Et nyt tiltag, som er kendt fra Apple Watch og MacBook, er 3D Touch – måske bedre kendt som Force Touch. Dette vil gøre det muligt at interagere med dine applikationer på helt nye måder! Tredjepartsprogrammer såsom Facebook og Instagram vil derudover kunne give dig muligheder i applikationen fra hjemmeskærmen af – højst sandsynligt aktiveret ved hjælp af 3D Touch. Live Photo er en ny kamerafunktion på iPhone 6s. Med 3D Touch er det nemlig muligt at tage billeder med bevægelse! Det er ikke en film, men et billede hvor kameraet tager billeder 1.5 sekunder før og efter det faktiske billede, du tager, og det vises så som et bevægeligt, ”live” billede – rimelig sejt! Og med et kamera der nu er pakket med 12 MP (megapixel), så er det nogle flotte billeder du har mulighed for at tage, og frontkameraets 5 MP gør dine selfies endnu bedre. De 12 MP åbner også døren for 4K video, der betyder film med 8 millioner pixels i hver videoframe!

Selvom det blev introduceret i iOS7, så blev der ikke udviklet videre på de animerede baggrunde – før nu! Der vil altså komme rig mulighed for at have flotte, bevægelige billeder på din lås- og hjemmeskærm. Det sidste der skal nævnes om den nye iPhone 6s er en stærk forbedret hardware – CPUen er 70% hurtigere, og grafikkortet 90%, så selvom det ligner en kopi af forrige års iPhone 6, så er der en hel del opdateringer i den, der gør den frisk og spritny at røre ved!

 

Vil du følge med i flere artikler som denne?