300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Sådan gør du: flyt din Spotify spilleliste til Apple Music

Sådan gør du: flyt din Spotify spilleliste til Apple Music

Apple Music er Apples konkurrent til Spotify. Der er ikke den store forskel på Apple Music og Spotify, omend prisen er den samme, har Apple Music lidt flere kunstnere med ombord.

Apple Music er gratis de første 3 måneder og derefter koster det $9,99/måned. Eftersom at Apple Music er integereret godt i iPhone'en og udbuddet er større vil flere Spotify brugere skifte til Apple Music, og her kommer det første problem. 
Hvis du er en storforbruger af Spotfiy har du sikker en masse spillelister som du helst ikke vil miste eller skulle opbygge igen, derfor vil vi i denne post skrive ldit om hvordan man gør, og flytter dem til Apple Music.

9to5Mac.com har skrevet en guide til hvordan man kan importere sin spilleliste fra Spotify til Apple Music. Desværre kan denne guide ikke længere bruges, da det krævede at man benyttede sig af Beats Music, som i dag er blevet lukket og lavet om til Apple Music.

Apple Music bliver udgivet i dag den 30. juni, og eftersom der allerede fandtes måder at flytte sine spillelister fra Spotify til andre services, er vores vurdering at der ikke går mange dage før at det bliver muligt med Apple Music.

Hold dig derfor opdateret, følg os på Facebook, så du er sikker på at få de nyeste informationer omkring Apple Music og andet. 

Vil du følge med i flere artikler som denne?