300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Spil spil på mac. Det kan lade sig gøre.

Spil spil på mac. Det kan lade sig gøre.

Hvor finder man spil til Mac?

Det har tidligere været meget svært at være både Mac-bruger og Gamer. Så svært er det ikke mere, efter spilproducenterne har fundet ud af at Mac-brugere bruger flere penge og har forholdsvis ens computere er det gået stærkt med at få de forskellige producenter til at udgive deres titler til både Mac og Windows. Der er et par enkelte store spilproducenter som nu udgiver alle deres spil til både Mac og Windows samtidig, men med langt de fleste titler er Mac versionen stadig et stykke bagefter. Producenter som fx Valve og Blizzard udgiver spil direkte til Mac samtidig med Windows versionen,  de står for titler som World of Warcraft, Starcraft, Diablo, Half Life, Counter Strike, Left for Dead, og mange flere, som alle er udkommet til Mac og Windows samtidig. 

Need for Speed serien og Call of Duty udgiver gamle versioner af deres spil til Mac, hvilket er lidt dårligt :) Mens et stort spil som Battlefield slet ikke udkommer til Mac.

 

 

 

 

Steam

For et par år siden kom Steam til Mac OSX, det er Valve's spiltjeneste, som nu er verdens største. Her kan man købe og downloade spil og spille dem både i singleplayer (offline) eller i multiplayer (online). Når man køber spil via Steam, får man ingen CD eller DVD, men man kan frit downloade spillene på så mange computer enheder man vil, om det er Mac, Linux eller Windows og spille dem. 

Dette er især godt til folk med Mac computere uden CD/DVD drev. 

Steam har en række gode titler til Mac, som også er blandt verdens mest spillede titler. Fx


Counter Strike GO - Spil til Mac

Counter Strike GO til Mac er et Fps (first person shooter) spil hvor man med adrenalin i blodet og hurtige bevægelser skal skyde sine modstandere og hjælpe sine medspillere, i den rækkefølge. Spillet er næsten identisk med det oprindelige Counter Strike, som for snart 10 år siden var det mest populære spil, Valve har bare opgraderet banerne og grafikken så det passer til spil i dag. Spillet vinder på sit nostalgiske spillestil og det meget hurtige og gennemførte spille-miljø som gjorde det første til en bestseller, men også gør det nye Counter Strike GO til en bestseller. 

Counter Strike GO er primært et multiplayer spil, enkelt-spil drevet, men du bestemmer selv, hvilke type baner du vil spille, og hvem du vil spille mod. Counter Strike GO har også en meget mangelfuld singleplayer funktion.

Counter Strike GO koster ca. 100kr her.

Du kan se en lille video neden for, om Counter Strike GO:

Counter strike GO - Spil til mac Counter strike GO - Spil til mac

Metro: Last Light - Spil til Mac

Metro: Last Light er fortsættelsen på Metro 2033. Metro: Last Light er en dyster første persons skydespil (Fps), som foregår i 2034 hvor civilisationen allerede er gået under. Du er en såkaldt hunter, som skal ud og finde mad til de andre.

I spillet spiller du med underlige våben, som fx bliver drevet af luft eller har en række andre funktioner, og det er meningen at du uden at blive set skal bevæge dig igennem verdenen for at udføre dine mål. En ekstra historie i Metro: Last Light er at der er udbrudt en virus, som giver flere komplikationer og gør det sværere at fuldføre sine mål.

Spillet er meget anderledes fra andre skydespil og kan spilles fuldstændigt lydløst eller højlydt.

Metro: Last Light er et singleplayer spil, som er historie-drevet, men du bestemmer selv, hvordan du klare dig igennem.

Metro: Last Light koster ca. 50kr og kan købes her.

Du kan se videoen med gameplay fra Metro: Last Light neden for.

Metro Last Light - Spil til Mac Metro Last Light - Spil til Mac

F1 2013 - Spil til Mac

F1 2013 er et forholdsvist nyt bilspil, fra slutningen af 2013, hvilket i Computerspil-tid er halvgammelt. 
Spillet er dømt til at være et af de mest realistiske og sjoveste bilspil nogensinde, og er i hvert fald det sjoveste og mest realistiske bilspil til Mac. 

I spillet kan du køre alle de nyeste Formel 1 biler, på alle Formel banerne rundt omkring i hele verden, fra Australien til Monaco. Spillet giver dig følelsen af at være midt i racerløbet selv, du har mulighed for at køre sikkert og langsomt overhale dine modstandere, eller lave drastiske overhalinger som kan gå galt, hvis du ikke er helt oppe på mærkerne. Du skal både håndtere dit benzin forbrug, lave pitstop for at skifte dæk til regnvejr/tørvejr, køre efter hvor gode dine dæk er, hvor meget skade din bil har taget og hvordan bilen er opsat, for at få det meste ud af de lange løb, med 10 modstandere.

F1 2013 kan både køres i enkelte løb, i karriere singleplayer eller i multiplayer. 

Du kan købe F1 2013 for ca. 80kr og kan købes her.

Du kan se videoen med gameplay fra F1 2013 neden for.

F1 2013 mac F1 2013 mac

 

Appstore - Spil til Mac

På det seneste er Mac Appstore blevet fyldt med dejlige stykker software, på Appstore kan du få alt software lige fra tekstbehandlingsprogrammer du aldrig har hørt om til billede redigerings værktøjer som kun har en enkelt funktion.

Men Appstores Spil kategori er også rigtig stor, der er mange spil, som bare venter på at blive spillet. Appstore har nogen begrænsninger angående Mac spil, fordi spilproducenterne ikke må sælge spil billigere andre steder, derfor er mange af de store spilproducenter allerede dømt ude.

Vi vil nu udvælge en række spil, som vi synes er de bedste og sjoveste fra Appstore. Som du kan se er de dyrere end dem fra Steam Mac store, da de kører med andre regler hos Steam. Du kan også købe F1 2013 til Mac hos Appstore, men her koster det 379kr.

 

 

 

Bioshock Infinite - Spil til Mac

Bioshock Infinite er et verdens flotteste og mest involverende spilleoplevelse, Bioshock Infinite har vundet hundredvis af priser indenfor alt fra design, historie og gameplay.

I Bioshock Infinite spiller du en detektiv som er blevet hyret til at finde en pige i en by, som hænger op over skyerne i luftballoner. Senere bliver historien mere forvirrende og indviklet, men det må du selv opleve. Når spillet er forbi, er historiens slutning så opslugende at du får lyst til at spille det hele på ny igen, da din nye viden giver et helt nyt syn på karakterende og de mål din karakter har.

Bioshock Infinite er et første persons skydespil, hvor du ved hjælp af våben, rifter i universet og særlige effekter skal bekæmpe dine fjender. Dine fjender kan være kæmpe mekaniske fugle og robotter, svæveskibe også selvfølgelige andre mennesker.

Bioshock Infinite er et historie-drevet singleplayer spil, som minder mest af alt om en film. Bioshock Infinite har en meget velanmeldt multiplayer del også. 

Bioshock Infinite kan købes her, og koster 265kr

Du kan se videoen med gameplay fra Bioshock Infinite neden for.

BioShock infinite - Spil til Mac BioShock infinite - Spil til Mac

Civilization V Campaign Edition - Spil til Mac

Civilization V: Campaign Edition er et strategispil, og et af de første af sin slags i starten af 90'erne. I spillet skal du opbygge og lede din hær til at dominere dine modstandere, som i alle andre strategispil.

Civilization er kendt for at have mange tidsaldre, som du skal opbygge dig hen imod. Du starter i stenalderne hvor der er soldater med spyd og skindtøj og ender med laservåben og ufoer. Dette betyder realt at du kan vinde både ved hjælp af evolution og brutal kamp.

Civilization V er alsidigt, og spillestilen du bruger afhænger fuldstændig af hvordan du selv er. Spillet er meget nyt, og har fået gode anmeldelse fra næsten alle spilanmelder sider på nettet.

Civilization V spilles ovenfra, hvor du kan få et overblik over alle dine byer, soldater og andre ting, du kan også få vist et mere simpelt interface som gør det lettere at få overblik.

Civilization V er et singleplayer spil, både med kampagne og enkelte opsatte spil.

Civilization V: Campaign Edition kan købes her, og koster 199kr

Du kan se videoen med gameplay fra Civilization V: Campaign Edition neden for.

Civilization V - Spil til Mac Civilization V - Spil til Mac

Worms Revolution - Deluxe Edition - Spil til Mac

Worms Revolution - Deluxe Edition er et hurtigt lille spil, som er ekstremt let at komme i gang med. Spillet er kendt for sin ironiske og sjove spiloplevelse.

I Worms Revolution spille du i en 2D verden som en gruppe orme, der skal bekæmpe en anden gruppe orme. Til denne opgave skal man selvfølgelig bruge våben, disse er meget varieret og kommer i alle former, farver og effekter, lige fra får, gamle damer, bazookaer, flammekastere og mange mange flere.

Worms Revolution er et turbaseret spil, dvs. du får en tur, til at bruge et våben, bevæge dig osv. og derefter får det andet hold sin tur.

Worms Revolution er et tur-baseret singleplayer spil, med rig mulighed for multiplayer både over nettet eller på en enkelt computer.

Worms Revolution - Deluxe Edition kan købes her, og koster 89kr

Du kan se videoen med gameplay fra Worms Revolution neden for.

Worms Revolution - Spil til Mac Worms Revolution - Spil til Mac

 

Det bliver nok bedre endnu, ligeså snart spilproducenterne finde ud af hvor glade Mac-brugere er for spil.

Vil du følge med i flere artikler som denne?