300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Yosemite 10.10.3 - Photos

Yosemite 10.10.3 - Photos

Apple har altid været kendt for deres foto app iPhoto, som trofast har fulgt med enhver Mac de sidste rigtge mange år. Til de mere professionelle har Apple haft programmet Aparture, som konkurrere med Adobes Lightroom.

Apple har dog de seneste år skiftet kurs, og introducerer i dag deres nye foto-program kaldet Photos. Eftersom at Apple er blevet så mainstreen er der ikke længere et behov for at pleje og nusse om en nichegruppe, som brugerne af Aparture har været - simpelthen fordi der ikke er nok penge og værdi i det.

Det nye Photos er meget det man ser på sin iPhone, hvis man redigerer billeder i sin kamerarulle. Der er de mest nødvendige funktioner - og til de mere professionelle er der også muligheden for at kunne finjusterer de forskellige parametre, men der er ingen indstillinger, hvor den gængse person ikke kan være med.

 Photos er også blevet integreret med iCloud Photo, dermed er din iPad og iPhone endnu engang smeltet endnu mere sammen med din Mac. Billeder som du tager på en hvilken som helst enhed, sat op med iCloud, bliver synkroniseret, så dine billeder altid er at finde på alle dine enheder. Det er super smart!

 

Interfacet i det nye Photos er meget det som vi ser på iPad og iPhone. Der er 4 faner, hvor den første viser alle dine billeder samlet, inddelt i lokations og dato'er. Den næste fane viser fælles billeder, dvs. billeder du har delt igennem iCloud med en anden bruger.
Det 3 punkt er dine albums, her kan du oprette de albums du ønsker og inddele alle dine billeder i disse albums.

 

Den sidste fane er Projekter, hvor det er muligt at samle et album og lave en bog, kort, kalender m.m. og bestille det hjem. Det er især oplagt til en fødselsdaggave eller anden slags gave. Det er en funktion som også kunne findes i iPhoto, som Apple ikke har givet op på.

 

Vil du følge med i flere artikler som denne?