300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hvad betyder 'Andet' på ens iPhone (af pladsen som er fyldt op)?

Hvad betyder 'Andet' på ens iPhone (af pladsen som er fyldt op)?

Vi kender alle det frustrerende problem, når der pludselig ikke er mere plads tilgængelig på telefonen. Det sker måske imens der tages billeder eller en ny sjov applikation er ved at blive downloadet - uanset anledningen er det lige træls. 

 

Hvis du beslutter dig for at gøre noget ved det, kan du koble din iPhone til computeren, og se mere detaljeret i iTunes hvad der optager dens plads. Her støder du måske på en overraskende stor blok, der går under navnet ‘Andet’. Denne kategori indeholder alt, der ikke hører hjemme under ‘Lyd’, ‘Fotografier’, ‘Apps’, ‘Film’ og ‘Dokumenter og Data’. Hvad kan dette så være?

‘Andet’ dækker over en masse forskellige ting. Indstillinger på iPhonen, kalender-aftaler, noter, emails og email-vedhæftninger samt cache data fra browserne på din telefon (Safari, Google Chrome og hvad du ellers bruger). Det er altså oftest gemte data fra de forskellige applikationer du har, som ligger og hober sig op på din iPhone. 

 

Hvordan kan jeg frigøre plads fra ‘Andet’?

Hvis du går ind under Indstillinger/Generelt/Brug/Lagringsplads/Safari kan du se hvor meget plads der bruges på websidedata, offline-læseliste og online-historik. Trykker du dig ind under Websidedata ser du en lang liste af hjemmesider, der har data gemt på din telefon (data, som lagres når du går ind på hjemmesiderne). Du kan slette de ønskede af disse ved at slide fingeren mod venstre, og derved frigøre plads. På samme måde fungerer det under offline-læselisten.

 

Nogle gange kan det være korruptet data, der optager pladsen. Sletter du en masse data, men gør det ingen forskel på pladsen, er dette måske tilfældet. I så fald kan du genstarte iPhonen til fabriksstandard, så den er helt så god som ny. Husk da bare at backe det op, du ikke har lyst til at miste!

Vil du følge med i flere artikler som denne?