300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Overfør kontakter fra Android til iPhone

Overfør kontakter fra Android til iPhone

Overfør kontakter imellem Smartphones – det er heldigvis ikke så svært. Du får også backup af det hele med oven i.

Du kan overføre kontakter imellem iPhone og Samsung telefoner, iPhone og Android telefoner, iPhone og Windows Phone telefoner osv.

Pointen i det hele er at man skal bruge en eller anden online service til det - der er også mange programmer på din mac som kan det samme, men online servicerne er så gode, stabile og hurtige at der ikke er nogen grund til at sætte det andet op. Også får du en backup af dine kontakt personer med oven i købet - som automatisk laver backup hver gang du ændre noget et eller begge steder.

Brug Gmail

Til denne guide vil jeg bruge gmail, fordi det er let at sætte op, gmail er bygget ind i det fleste smartphones og det er gratis.

  1. Opret en gmail konto, det kan gøres her: gmail.com - hvis du har en i forvejen eller har en konto på en af googles andre services, maps, youtube, g+ eller 

    Picasa kan du bruge den, eller aktivere din gmail konto også - det er altid lettere med en konto mindre.

  2. Nu skal du sætte din gamle Smartphone til at synkronisere sine kontakter med gmail. Dette kan gøres forskelligt alt efter hvilken smartphone du er på. Og det virker også hvis du har dine kontakt personer på din Mac eller Windows pc. Du kan bruge denne guide fra google.

  3. Nu kan du gøre det samme med din iPhone og Mac. Denne guide fra google hjælper dig gennem de meget få steps.

 
Hvis du vil gøre det hele lidt mere advanceret så understøtter gmail push, det betyder at en ændring bliver ændret på alle enheder samtidig, så kan du sætte alle dine enheder på med Exchange adressen, den kan du finde hos google, eller er den: m.google.comExchange understøtter nemlig push ligesom Apple's me.com.

Vil du følge med i flere artikler som denne?