300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Brug iPad som ekstra skærm til Mac

Brug iPad som ekstra skærm til Mac



Hvor tit har du ikke siddet med din Mac og lige manglet lidt ekstra skærmplads til at udføre dine opgaver nemmere og hurtigere? Du ejer måske ikke en ekstern skærm, men en iPad - og den er lige så brugbar! Alt du har brug for er begge enheder samt et 30pin eller Lightning-kabel, alt efter hvilken model du bruger som ekstra skærm, og et lille program.

 

Der findes flere applikationer på markedet, som hjælper med at koble iPad’en til din Mac, men vi vil i denne artikel fokusere på DuetDisplay, som er et af de gode af slagsen. 

 

De tilbyder en meget simpel og lækker løsning, der er udviklet af tidligere ingeniører hos Apple. Hvad du får er den bedste udnyttelse af iPad’ens retina display (hvis en sådan iPad-model bruges), med 60 frames i sekundet og helt uden lag - og dette er muligt på grund af kabelforbindelsen. Andre lignende programmer lader iPad og Mac tilkoble sig hinanden gennem Wi-Fi, og selvom det fungerer så er det noget langsommere og der er en synligt dårligere update rate, end den man får med DuetDisplay. 

 

Hvordan fungerer DuetDisplay så?

Start med at installere de komplimenterende applikationer til iOS og OS X - altså programmet til iPad’en og programmet til Mac’en. Til iPad kan det findes på Appstore, og deres egen hjemmeside (følg dette link) indeholder et link til download af programmet til din Mac. En skærmdriver installeres på computeren, og du bedes efterfølgende genstarte den. Når du tænder din Mac igen vil der være kommet et menubar-ikon til DuetDisplay når en iPad er tilsluttet, hvor du kan tilgå indstillinger og har adgang til at afinstallere applikationen igen, hvis du ønsker dette. 

 

Som sagt findes der andre programmer der tilnærmelsesvis tilbyder samme features, og da DuetDisplay applikationen til iOS koster de 59 kroner, så er det alligevel en lidt krydret sag. Men vælger du at bruge det, så får du en hurtig og enkel løsning til at forbedre din arbejdsprocess og til en meget billigere pris en hvad en ny ekstern skærm ellers måtte koste. Det skal her til sidst også nævnes, at DuetDisplay både virker med iPad og iPhone - hvis man føler ens telefon er nok ekstra plads til det arbejde der skal gøres.

 

_____

Vil du følge med i flere artikler som denne?