❄ 300 DAGES RETURRET ❄ MASSER AF GAVEMULIGHEDER ❄
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vi tester smart HDMI dimser

Vi tester smart HDMI dimser

Efter vi fik vores iPush D2-n og efter folk har taget så godt imod dem, besluttede vi os for at udvide med flere HDMI dimser, som er meget bedre og lidt dyre da vi tror vi kan levere et fedt produkt fra Kina, som de fleste vil være super tilfredse med, vores mål er skærm duplikering fra iPhone/iPad med iOS8 og Mac, til en pris der stadig noget billigere end et Apple TV, omkring 250kr.

Vores iPush virker stort set ikke med iOS8, da denne opdatering ændret på noget og iPush ikke er blevet opdateret siden. Så en lidt nyere enhed vil også være på plads.

Vi har været igennem nogen stykker, 10 faktisk, de har alle haft forskellige problemer, men fælles for dem alle er at de virker bedre end vores iPush, men ikke så godt som Apple TV- det forventer man naturligvis heller ikke, til en 1/3 del af prisen. Den vi har valgt er en Smartcast v5i - den duplikere fint skærmen fra både iOS8 og Mac, og streamer fint 1080p video, uden at lagge og uden at komprimere det for meget. Den spiller til gengæld ikke videoer fra hverken iTunes eller Beamer - hvilket vores iPush gør.

Her er nogen billeder af de mange dimser vi har testet, vi giver snart endnu en væk igennem facebook. 

Trådløs hdmi Trådløs hdmi Trådløs hdmi Trådløs hdmi Trådløs hdmi Trådløs hdmi Trådløs hdmi Trådløs hdmi

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bliv Mac super-bruger