300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Dropbox på Mac

Dropbox på Mac

Har du utallige filer på din computer, eller har du ofte behov for at dele filer med folk du ikke lige sidder i samme rum som? Dropbox er en genial opfindelse, der gør det muligt at have delemapper på din computer, der fungerer som en normal mappe med den ekstra feature at du kan dele den så dine venner eller kollegaer også kan se indholdet og lægge ting i den. Du kan ligeledes bare bruge den til at samle dine egne ting online frem for at lægge alt over på en ekstern harddisk - så vil dine filer være backed up på deres server, så du både kan tilgå dem fra din mappe i Finder eller direkte på deres hjemmeside - sidstnævnte uafhængigt af, hvilken computer eller håndbare enhed du er på.

 

Når du installerer Dropbox på din Mac vil du både kunne se en mappe i Finder samt et applikationsikon på værktøjslinjen (ved siden af dato, klokke og batteri-information). En feature på Mac er, at Dropbox kan arbejde sammen med iPhoto og automatisk lægge alle billeder, der overføres fra for eksempel telefon til iPhoto, over i en kameraoverførselsmappe i din Dropbox! Dette kan spare en en masse tid og bekymring, da alle billederne er helt sikre på ikke at blive tabt. Når du har installeret programmet, kan du under dets præferencer (som kan findes under applikationsikonet) slå kameraoverførsel til. 

 

En anden lækker feature er også mulig at gøre brug af, hvis den er slået til under Præferencer. Hvis du tager et skærmbillede (screenshot), vil det straks blive lagt i din Dropbox, og du vil med det samme få et link til filen i din udklipsholder så du kan ‘paste’ det (command + v) og derved lynhurtigt dele billedet. 

 

Du kan installere programmet fra deres hjemmeside,

Har du utallige filer på din computer, eller har du ofte behov for at dele filer med folk du ikke lige sidder i samme rum som? Dropbox er en genial opfindelse, der gør det muligt at have delemapper på din computer, der fungerer som en normal mappe med den ekstra feature at du kan dele den så dine venner eller kollegaer også kan se indholdet og lægge ting i den.

www.dropbox.com, og ligeledes oprette en bruger. Vælg standard-instillingen med en Dropbox-mappe i Finder samt at alle filer i Dropbox synkroniseres, for at det skal fungere som beskrevet i denne artikel. Når man opretter sig får man automatisk 2 GB plads, og hvis man ønsker det er det muligt at købe sig helt op til 500 GB plads.

Vil du følge med i flere artikler som denne?