❄ 300 DAGES RETURRET ❄ MASSER AF GAVEMULIGHEDER ❄
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Hvordan virker SMS Relay med Handoff?

Hvordan virker SMS Relay med Handoff?

I en anden artikel (https://mackabler.dk/blogs/135_Hvordan-virker-Continuity-SMS.html) forklarer vi hvordan de nye funktioner med Apples Continuity feature fungerer, og hvad de er. En af disse er muligheden for at skrive SMS-beskeder med din Mac - SMS Relay kaldes det. 


Tidligere har det været muligt for folk med Apple-produkter at skrive og modtage iMessage-beskeder på andet end bare din iPhone. Det var nemlig kun muligt at synkronisere disse beskeder med din iCloud og dit Apple ID, men nu er teknologien gået et skridt videre, og dine SMS-beskeder vil på samme måde, hvis dine enheder er på samme Wi-Fi, synkroniseres og kunne ses i din Beskeder-applikation. Du er også mulighed for at skrive SMSer ud fra de andre enheder end din iPhone. 


For at sætte det op er det vigtigt at tjekke, at dine enheder er logget ind med samme iCloud-bruger. Dette gør du under Indstillinger/Beskeder/Vidersendelse af SMS. Her kan du se hvilke andre enheder, der har tilladelse til at modtage og sende dine SMS-beskeder, og slukke for nogle af dem hvis du ønsker.

 

Du skal også sørge for, at din e-mailadresse er slået til for iMessage på din iPhone for, at det vil fungere. Det er ikke sikkert du har slået det fra, men hvis du ikke synes du kan få SMS Relay til at fungere er dette måske grunden. Dette gælder dog kun når dine enheder skal parres første gang - du kan sagtens slå din e-mail fra iMessage igen efterfølgende. 

 

Hvis du vil skrive en SMS til en person, der både bruger iMessage og SMS, skal du manuelt på din Mac sørge for, at det er et telefonnummer hvor der står tekstbesked (frem for iMesasage) ved siden af i feltet du vælger modtager i. Det gælder ikke kun folk med et Apple-produkt - du kan sagtens sende en SMS med din Mac til din ven der ejer for eksempel en Android-telefon!

 

Bemærk at det kun fungerer med de nyeste styresystemer - OS X Yosemite på Mac, og iOS 8 på iPhone, iPad og iPod Touch.

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bliv Mac super-bruger