❄ 300 DAGES RETURRET ❄ MASSER AF GAVEMULIGHEDER ❄
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Batteriudskiftning på iPhone 5

Batteriudskiftning på iPhone 5

Hvordan fungerer Apples batteriudskiftningsservice, og er det noget jeg kan bruge?

Løber batteriet på din iPhone 5 lige lovlig hurtigt ud? Så er du måske en af dem, der sidder inde med et defekt batteri. Apple har nemlig opdaget, at nogle af batterierne i solgte iPhone 5 i perioden september 2012 til januar 2013 ikke fungerer optimalt. Efter noget tid vil telefonen alt for hurtigt tabe strøm, og have brug for utrolig mange opladningsgange.


For at fikse problemet startede Apple i slut august et program til batteriudskiftning - gratis! For at få lov til at udnytte programmet, skal du først indtaste din iPhone 5’s serienummer, som kan findes således på din telefon: Indstillinger/Generelt/Om. Tast nummeret ind på Apples side omkring servicen (https://www.apple.com/dk/support/iphone5-battery/) og se, om du er en af de “heldige”, der er berettiget til gratis udskiftning. 


Hvis du skulle være så uheldig at have et af de defekte batterier, så gå til en Apple-autoriseret serviceudbyder, der er en del af programmet (søg via Apples hjemmeside: https://www.apple.com/dk/support/iphone5-battery/locate/), og kontakt dem så de først kan eftertjekke, at den er berettiget til udskiftningen.


Dernæst bør du sikkerhedskopiere telefonen til iTunes eller iCloud, slå “Find Min iPhone” fra og slette data og indstillinger under Indstillinger/Generelt/Nulstil/Slet alt indhold og indstillinger. Det skal dog nævnes, at der kan komme udgifter i forbindelse med batteriudskiftningen, hvis din telefon har problemer der besværliggør udskiftningen, og som skal ordnes først. Dette kan for eksempel være en skadet eller ødelagt skærm, i de fleste tilfælde får du en helt ny iPhone, men andet kan ske. 


Måske er du en af dem, der har været hurtigt ude da du syntes telefonen opførte sig mærkeligt, og fik ordnet batteriet mod betaling. I dette tilfælde, så kontakt da Apple og se om det er muligt for dig at få pengene tilbage for den udskiftning. Følg dette link til Apples support: https://getsupport.apple.com/GetproductgroupList.action 


Programmet kører frem til marts 2015, og det dækker iPhone 5-telefoner købt inden for 2 år. Bemærk ligeledes, at det kun gælder ejere af iPhone 5 - ikke dens efterfølgere 5s og 5c.


Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bliv Mac super-bruger