300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

iCoud Drive

iCoud Drive

 Hvad er nu muligt med det nye iCloud Drive?

Der er flere måder at gøre det på, hvis du gerne vil have dine filer til altid at være tilgængelige for dig. Apple introducerer nu ligeledes en sådanne service med deres iCloud Drive, som er en udvidet udgave af iCloud der kom med det nyeste styresystem, iOS 8, og som der fungerer nogenlunde som det kendte Dropbox. Alle dine Apple-produkter, og endda også din PC, vil have mulighed for at tilgå dit Drive og redigere, tilføje eller slette filer, og hvad du gør på den ene enhed vil også kunne ses fra de andre. 


Alle typer filer er dækket ind under denne service, lige fra PDF-filer til Microsoft Office-dokumenter. Du får automatisk 5 GB plads gratis, men hvis dette ikke er nok til dit behov så er det muligt at opgradere til henholdsvis 20-, 200- og 500 GB, samt 1 TB til dem der virkelig har meget at lægge i skyen. iCloud Drive fungerer som et abonnement, og betales på månedsbasis - naturligvis kun hvis du opgraderer fra de gratis 5 GB. 
 

Endnu flere funktioner kommer med servicen, nu er det nemlig muligt at tilgå de samme filer i forskellige applikationer. Du kan for eksempel lave grafik til et dokument i en app, og så indsætte det i dokumentet gennem en anden app. Eller du kan begynde at skrive i den ene applikation, men beslutte dig for at fortsætte i en anden, der måske er lidt bedre at arbejde i. Nu behøver du ikke længere eksportere og importere filer for at åbne dem i andre apps, hvilket kan spare dig en masse tid!


Hvordan får jeg adgang til mit Drive?

På en enhed med iOS 8 har du ikke mulighed for at tilgå dit iCloud Drive, da der ikke er en applikation til det. Det fungerer som en integreret service i andre apps, såsom Apples Numbers, Keynote og Pages, og i apps fra Appstore. Du kan altså gemme og redigere filer. På en computer - både Mac og PC - vil du kunne se din iCloud Drive-mappe og alt dens indhold, trække nye filer ind, slette eller redigere de eksisterende.

Vil du følge med i flere artikler som denne?