300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Vi har fået fuld SSL på alle mackabler sider

Vi har fået fuld SSL på alle mackabler sider

Vi har fået fuld SSL, og det er i virkeligheden ikke for jeres skyld, fordi vi i forvejen havde SSL på alle de nødvendige sider, så som loginsiderne, tracking siderne og kurven, hvor personlig informationer bliver gemt - så følte vi at mackabler var sikker nok. Det er trodsalt ikke særligt vigtig information hvilke produkter en enkelt IP adresse besøger, ej heller selvom man kan sætte en IP adresse sammen med et navn eller adresse. Det er betalingsoplysningerne eller adresser, email eller andre detaljer som er værd for at hacker at få fat i. 

Vi gjorde det pga. Google, Google Chrome er en af de mest benyttede browsere med mackabler. Google er begyndt med deres browser at tvinge internettet til at flytte alt trafik over på SSL, hvilket i grunden er meget fornuftigt. Men det betyder også at reglerne for SSL med Chrome løbende ændre sig for at de kan gøre dem strammere og strammere og ultimativt gøre hele nettet mere sikkert med SSL. 

Her for et par uger siden, gjorde Google Chrome i en ny opdatering så en SSL side ikke angives som sikker hvis den henviser til usikre sider, altså hvis man har et søgefelt, som ikke er sikkert så bliver siden angivet som usikker. Vi rettede det ved at lave vores søgemaskine og blog indlæg med SSL, for der med at hacke den til at vise det rigtigt.

For et par dage siden ændret SSL i Chrome sig igen, denne gang gjaldt det også vores handles betingelser, som ikke er sikre, og bliver åbnet inden i vores indkøbskurv, vi tog konsekvensen og lavede hele mackabler sikker med SSL, og håber ikke på problemer med Google Chrome i fremtiden.

Vi vil gerne undskylde til de kunder som i vores kurv ikke har kunne læse vores handlesbetingelser, i Chrome. 

Du kan læse om hvad SSL er her: Vi har nu fået SSL på mackabler.dk

Vil du følge med i flere artikler som denne?