300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Nyt kreditkort scanning funktion i Safari

Nyt kreditkort scanning funktion i Safari

Ja du læste rigtigt! Det vælter frem med spændende nyheder i iOS8! Nu er det måske ikke så tit at du bruger din iPhone eller iPad til at handle på internettet, men hvis du gør – så er det altså lige blevet nemmere for dig!!

Efterhånden kender vi alle jo det besvær der ofte følger med når man handler på internettet, hvor man skal indtaste alle de tal på sit kort. Men nu er der kommet en løsning!

Det er særlig stort især for internet-shopper! Og vi er jo efterhånden ret mange der bruger internettet til at shoppe.

Når du så placerer en ordre i Safari i iOS8 har du nu en mulighed, der hedder "Scan Kreditkort." Når dette er valgt, er kameraet på din iPhone åbnet og du kan nu hurtigt scanne dit kort uden at skulle indtaste data. Stor tidsbesparelse!

Ved hjælp af denne funktion for første gang, beder dialoger dig om at give Safari adgang ikke blot til iPhone kamera, men også til din liste over kontaktpersoner!

1: Indbygget kort-scanner i browseren

Beta-udgaver af iOS8 har afsløret, at Safari-browseren har indbygget Credit card-scanner, som dukker op, når du som bruger præsenteres for inputfelter til indtastning af kortnummer og lignende. Telefonens eller iPad ‘ens kamera bruges til at affotografere kortet, og en OCR-genkendelse betyder, at felterne fyldes ud automatisk.

Indtastning af kreditkortoplysninger er et sted, hvor brugerne i dag ofte falder fra i den mobile købeoplevelse – simpelthen fordi det er for besværligt. Måske vil denne nye scannerfeature give lidt højere konverteringsrate. Samtidig øges dine forventninger til den mobile købsoplevelse.

2: Fortsæt hvor du slap og deling af login mellem web og apps!

Med featuren “Handoff” kan du fortsætte på iPad ‘en hvor du slap surf turen på iPhonen. Dine enheder er med iOS8 forbundet (hvis du vil det) – så hvis du har brug for lidt mere plads til at se på produktbilleder eller til at gå i dybden med produktbeskrivelsen, bliver det let at skifte over på iPad ‘en osv. – uden at skulle navigere frem til produktet igen. Ligeså bliver det lettere at logge ind på en shopping-app, hvis du allerede har logget ind på det tilsvarende e-handels-site. Med iOS8’s Continuity kan e-handel sitet dele det gemte login og kodeord med den tilsvarende app. Dermed er endnu en forhindring fjernet for en smidig e-handelsoplevelse.

-       Alt i alt er dette en GENIAL opfindelse, og den er tidsbesparende og nem for dig at bruge!

Vil du følge med i flere artikler som denne?