300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

OS X Yosemite og iOS8: Handoff og Continuity

OS X Yosemite og iOS8: Handoff og Continuity

Med det kommende iOS8 og OS X Yosemite vil man opleve en tættere integration af de 2 systemer. Afstanden mellem din iPhone, iPod, iPad og Mac vil blive ikke føles så stor som tidligere.

Handoff
Handoff er en funktion som giver mulighed for at bruge din Mac til at foretage almindelige opkald på samt svare på gammeldags sms beskeder. Dvs. at programmet "Beskeder" på din Mac ikke kun kan bruges til dem som bruger iMessage, for sms vil nu virke med "Beskeder".

Du behøver ej heller at tage din telefon ud af lommen når nogen ringer til dig, for du kan besvare opkaldet direkte fra computeren. Blot ved at benytte programmet "Facetime".

OS X Yosemite - Handoff

Continuity
Continuity er en funktion henvendt til dem som er på farten. Du er i gang med at skrive en e-mail på computeren, og du opdager at du skal ud af døren nu for at kunne nå bussen. Continuity tillader dig så at fortsætte på din e-mail på din iPhone eller iPad. Et lille ikon vil dukke op på låseskærmen og indikerer at du kan fortsætte ved at trykke på ikonet. Continuity virker også den anden vej, så hvis man har været i gang med noget på sin iPhone eller iPad kan man fortsætte på en anden iOS enhed eller Mac.

Det fungerer med mange andre apps, såsom Kalender, Noter, Maps m.m.

OS X Yosemite - Continuity med Maps iPhoneOS X Yosemite - Continuity (1)

Opsætning
Det er meget nemt at sætte Handoff og Continuity op. Det første man skal sikre sig er at man er logget ind med sin iCloud konto (samme e-mail adresse også) både på computeren, på iPhone og iPad. Man skal også tjekke efter om der bruges samme iCloud konto inde i Facetime app'en.

Når det er sikret, skal man på sin Mac gå ind i systemindstillinger og vælge generelt, og her sikre sig at Handoff er slået til. På samme måde i iOS.

I indstillingerne til Facetime (både Mac og iOS) skal man sikre sig, at muligheden for at bruge iPhone til at foretage opkald fra Mac er slået til.

Bluetooth skal både været tændt på Mac og iOS enheden.

Handoff og Continuity virker kun med iOS8 og OS X Yosemite (begge dele kræves).

[gallery ids="1433,1434,1435,1436,1437,1438,1439,1440"]

Vil du følge med i flere artikler som denne?