Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Pris
69 kr 299 kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Lyd
vis flere mindre
Video
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter
Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI adaptere og kabler

Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI adaptere og kabler13 varer

Hvis du står og mangler et kabel der kan forbinde din Macbook til andre enheder, så er du kommet til den helt rigtige side hvor vi har masser af Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI adaptere og kabler til Macbook i mange forskellige slags. Thunderbolt (mini displayport) er formatet som Apple satser i stor stil på, da alle deres nyere enheder kommer med Thunderbolt. Så hvis du vil forbinde din Macbook til andre ikke-Apple enheder, så er det en god idé at anskaffe et kabel eller en adapter der kan klare det. Med et Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI kabel kan du...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 13 af 13Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI adaptere og kabler

Hvis du står og mangler et kabel der kan forbinde din Macbook til andre enheder, så er du kommet til den helt rigtige side hvor vi har masser af Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI adaptere og kabler til Macbook i mange forskellige slags.

Thunderbolt (mini displayport) er formatet som Apple satser i stor stil på, da alle deres nyere enheder kommer med Thunderbolt. Så hvis du vil forbinde din Macbook til andre ikke-Apple enheder, så er det en god idé at anskaffe et kabel eller en adapter der kan klare det.

Med et Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI kabel kan du forbinde til alle enheder der bruger HDMI, hvilket er de fleste skærme inden for de sidste ti år. Desuden er der også flere underholdnings enheder der bruger HDMI til at forbinde med.

Så med en Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI adapter får du rigtig mange muligheder for at forbinde til andre enheder, om det så er for underholdning eller til det mere seriøse i form af arbejde eller studiet.

Det kan være enormt praktisk at kunne forbinde ens Macbook til en skærm hvis der skal præsenteres til mødet eller foran kunderne, så man kan vise ens slides uden at folk skal sidde og følge med på en lille Macbook skærm, og her er et kabel til at forbinde en oplagt mulighed.

Desuden virker man utrolig forberedt hvis man lige kan hive et Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI kabel op ad lommen, hvis nu det nuværende går i stykker eller det bare viser sig at stedet ikke har et kompatibelt kabel eller adapter til stede.

Samtidigt er det et rigtig godt Thunderbolt (Mini displayport) til HDMI kabel til den studerende der har en Macbook. Man kan både forbinde til diverse skærme, så man nemmere kan læse og skrive samtidigt og man kan forbinde til skærme til præsentationer.

Så er man sikker på at kunne koble op til skærmen når der er eksamen, så man ikke står og er afhængig af teknologi man ikke kan forbinde til. Det samme kan siges hvis man skal holde oplæg i teamet eller hvis man skal præsentere en case.

Med mulighed for at forbinde til en ekstra skærm, så er det også oplagt at bruge når der skal games og man gerne vil kunne streame samtidigt. Så kan man nemlig følge med i hvad man lægger op, plus man nemt kan styre hvordan ens opsætning er mens man er inde i spillet.

Det giver også mulighed for at man kan forbinde ens konsol til ens Macbook, så man kan game derpå i stedet, hvilket kan være ret fedt hvis man ellers ikke lige har en skærm i nærheden man kan bruge til at game på, så man altid kan tage en battle eller to hvor end man er.

Der er lidt forskellige muligheder for hvordan det kan gøres, og lidt forskellig kvalitet på kablerne og adapterne. Kvaliteten afspejles ofte af prisen, så det er en god indikator, men for mere information så læs nærmere på produktets egen side.

Bliv Mac super-bruger