300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Bliv affiliate partner hos MacKabler.dk

Har du en hjemmeside eller en blog, hvor du beskæftiger dig med at skrive om alverdens elektronik? Hvorfor så ikke blive affiliate partner med os og tjene penge på samme tid?

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er simpelt forklaret en mulighed for dig, som partner, at få en procentsats af et salg, som du skaber for virksomheden.

Fremgangsmåden er ganske enkel. Du placerer blot vores bannerannoncer eller tekstlinks på din side eller blogindlæg, som så har til formål at sende trafik til vores webshop.

Hos MacKabler.dk tilbyder vi en kommission på 15% for hvert salg, som du skaffer til os, når folk klikker gennem dine kanaler.

Du tjener altså penge, hvis du fortæller dine læsere om MacKabler.dk. Det kunne eksempelvis foregå i en top 10 over de bedste opladere til iPhone.

At påbegynde affiliate marketing er utrolig nemt og så er det tilmed gratis at komme i gang. Du bestemmer selv om du vil skrive om opladere, adaptere til Apple produkter eller andet på vores webshop du finder relevant at nævne for dine læsere.

Kom i gang med det samme

Hos MacKabler.dk gør vi brug af affiliate netværket Partner-Ads, som er de største i Danmark. Deres opgave er at stå for den nødvendige tracking af de besøgende på webshoppen og de salg der skabes.

De ved hvorhenne kunden er henvist fra og krediterer affiliate partneren med kommissionen i tilfælde af salg. Det er derfor Partner-Ads, som håndterer udbetaling af eventuelle indtjente penge, som partner på vores program.

Du kan oprette dig helt gratis på Partner-Ads' hjemmeside her.

Har du spørgsmål eller problemer?

Så frygt ej. Vi sidder klar til at assistere dig. Du kan ringe til os på +45 60 54 62 25 eller skrive en mail på [email protected].