MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

jackob_risgaard

Vi indsamler penge til Børnehospice.
I samarbejde med CoolUnite og velkendte Jacob Risgaard fra Løvens Hule frem til 18. september.


alle som donerer, deltager i konkurrencen om et par AirPods 2
coolunite-logo-hvidDe 5 bedste Beskyttelsesglas til din iPhone

Beskyttelsesglas til iPhone er et must hvis du har en aktiv hverdag eller bare en normal hverdag med bil, løb frem og tilbage, indkøb, ture i byen osv fordi der skal meget lidt til at smadre din skærm hvis du er uopmærksom en enkelt gang. 

Baseus beskyttelsesglas til for- og bagside på iPhone x

Heldigvis er det meget let at beskytte sin iPhone’s glas med et beskyttelsesglas, det er også lettere og endda mange mange gange billigere end at købe bare en enkelt skærm til din iPhone efter den er blevet smadret, uanset hvilken skærm du har.

Tab og uopmærksomme øjeblikke sker hele tiden og der skal ikke meget til at det er din iPhone det går ud over, du kan glemme den på et bord eller måske oven på en bil, det sker overraskende tit, også er skærmen smadret hvis den bliver skubbet lidt uheldigt. 

Der er masser af steder du kan få fixet din skærm, der er et utal af butikker der gør det og Apple er endda selv gået ind i det, så du kan få dem til at skifte din iPhone, de er endda ikke meget dyrere end butikkerne, du kan selvfølgelig også gøre det selv, vi har en masse iPhone skærme så du kan gøre det selv.

Men det letteste er hvis der ikke sker noget med din skærm når du taber den, det er let at sætte et beskyttelsesglas på din iPhone, og så når der sker noget ved din iPhone er det beskyttelsesglasset der bliver ødelagt og ikke skærmen på din iPhone. 

Beskyttelsesglas er lavet til at gå i stykker, det er meget enkelt, fordi hvis beskyttelsesglasset går i stykker bliver alt kraften ikke overført til din iPhone og derfor slipper den for slaget, derfor er det vigtigt at et beskyttelsesglas ikke er ligeså hårdt som det glas der er på din iPhone, det er heldigvis altid sådan for beskyttelsesglas at de er mindre hårde end det glas på din iPhone. 

Mange har den misforståede holdning at et beskyttelsesglas er dårligt hvis det går i stykker når du taber din iPhone, men det er meningen. Der er også mange som har den holdning at et beskyttelsesglas er hårdere end det i din iPhone, det er det aldrig, for det første fordi glasset på din iPhone er tykkere men det er også bedre kvalitet, det er dog ok og en del af grunden til at et beskyttelsesglas virker.

Beskyttelsesglas er en virkelig god idé hvis du gerne vil være sikker på at din iPhone holder længe og at du ikke skal betale for en dyr skærm når du taber din iPhone. 

De fleste beskyttelsesglas virker sammen med alle covers, men der er nogen enkelte som er såkaldte 3d beskyttelsesglas som går rundt om kanten og derfor ikke virker med covers der gør det samme. Det står på hvert enkelt beskyttelsesglas hvad de virker med eller ej.

Der findes rigtigt mange beskyttelsesglas i danmark, og rigtigt mange firmaer som laver dem, vi kan ikke se nogen forskel på hverken de dyre eller billige, kvaliteten er stort set den samme, så hellere købe 2 så du har et når det første går i stykker.

Bedste


Baseus beskyttelsesglas til for- og bagside på iPhone x

Har du fået fingre i den helt nye iPhone X, så er du måske også interesseret i at holde den fri for ridser uden at det går ud over designet. Baseus har skabt smart beskyttelsesglas til for og bagside. Det er robust og er modstandsdygtigt over for fedtede fingre.

99 kr Til glasset

2. plads


Beskyttelsesglas med kant

Beskyttelsesglas med kant, dette er et Beskyttelsesglas som går helt til kanten på din iPhone, Beskyttelsesglas fås til hvid og sort iPhones og til iPhone 6/6s og plus modellerne.
Glasset er glas og det uden om er aluminium.

59 kr Til glasset

3. plads


Beskyttelsesglas til iPhone

Dette er et beskyttelsesglas til din iPhone, du sætter det på telefonen og så beskytter den imod ridser, stød og alt muligt andet som en normal iPhone bliver udsat for.
Beskyttelsesglasset sidder uden på din iPhone så det går i stykker frem for din iPhone's skærm, hvis uheldet er ude.

49 kr Til glasset

4. plads


Beskyttelsesglas til iPhone X med sort kant 3d

Det bedste beskyttelsesglas til din iPhone X, det kommer beskyttet rigtigt godt så det ikke går i stykker i fragten og det kommer med alt du skal bruge for at sætte på din nye vidunder smartphone. Glasset er rigtigt godt og lavet efter de bedste standarder.

129 kr Til glasset

5. plads


Privacy beskyttelsesglas til iPhone

Det er slut med at nysgerrige lurer med på hvad der sker på din iPhone. Dette beskyttelsesglas har et privacy filter, hvilket gør at den både beskytter mod nysgerrige blikke og ridser.

69 kr Til glasset


Bliv Mac super-bruger