300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

De 5 bedste Beskyttelsesglas til din iPhone

Beskyttelsesglas til iPhone er et must hvis du har en aktiv hverdag eller bare en normal hverdag med bil, løb frem og tilbage, indkøb, ture i byen osv fordi der skal meget lidt til at smadre din skærm hvis du er uopmærksom en enkelt gang. 

Heldigvis er det meget let at beskytte sin iPhone’s glas med et beskyttelsesglas, det er også lettere og endda mange mange gange billigere end at købe bare en enkelt skærm til din iPhone efter den er blevet smadret, uanset hvilken skærm du har.

Tab og uopmærksomme øjeblikke sker hele tiden og der skal ikke meget til at det er din iPhone det går ud over, du kan glemme den på et bord eller måske oven på en bil, det sker overraskende tit, også er skærmen smadret hvis den bliver skubbet lidt uheldigt. 

Der er masser af steder du kan få fixet din skærm, der er et utal af butikker der gør det og Apple er endda selv gået ind i det, så du kan få dem til at skifte din iPhone, de er endda ikke meget dyrere end butikkerne, du kan selvfølgelig også gøre det selv, vi har en masse iPhone skærme så du kan gøre det selv.

Men det letteste er hvis der ikke sker noget med din skærm når du taber den, det er let at sætte et beskyttelsesglas på din iPhone, og så når der sker noget ved din iPhone er det beskyttelsesglasset der bliver ødelagt og ikke skærmen på din iPhone. 

Beskyttelsesglas er lavet til at gå i stykker, det er meget enkelt, fordi hvis beskyttelsesglasset går i stykker bliver alt kraften ikke overført til din iPhone og derfor slipper den for slaget, derfor er det vigtigt at et beskyttelsesglas ikke er ligeså hårdt som det glas der er på din iPhone, det er heldigvis altid sådan for beskyttelsesglas at de er mindre hårde end det glas på din iPhone. 

Mange har den misforståede holdning at et beskyttelsesglas er dårligt hvis det går i stykker når du taber din iPhone, men det er meningen. Der er også mange som har den holdning at et beskyttelsesglas er hårdere end det i din iPhone, det er det aldrig, for det første fordi glasset på din iPhone er tykkere men det er også bedre kvalitet, det er dog ok og en del af grunden til at et beskyttelsesglas virker.

Beskyttelsesglas er en virkelig god idé hvis du gerne vil være sikker på at din iPhone holder længe og at du ikke skal betale for en dyr skærm når du taber din iPhone. 

De fleste beskyttelsesglas virker sammen med alle covers, men der er nogen enkelte som er såkaldte 3d beskyttelsesglas som går rundt om kanten og derfor ikke virker med covers der gør det samme. Det står på hvert enkelt beskyttelsesglas hvad de virker med eller ej.

Der findes rigtigt mange beskyttelsesglas i danmark, og rigtigt mange firmaer som laver dem, vi kan ikke se nogen forskel på hverken de dyre eller billige, kvaliteten er stort set den samme, så hellere købe 2 så du har et når det første går i stykker.


Tak for dig ♥️