300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Han porten
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Lyd
Video
Filter
Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport adaptere og kabler

Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport adaptere og kabler

Der er 1 produkt.
På denne side findes vores udvalg af Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport adaptere og kabler, som kan bruges i et væld af situationer. Hvis man ejer en nyere Macbook så er det hvert fald altid en god idé at have sådan et kabel med i lommen. Et Mini displayport (Thunderbolt) til...
Læs mere
  • Ikke på lager.
    3111 Kina OEM

    Mini Displayport  kabel som virker fra Mini Displayport/thunderbolt enhed til Mini Displayport/thunderbolt enhed. Kablet er 2 meter og kan bruges på de fleste Macs. Da alle Mac's efter ca. 2009 har Mini displayport/Thunderbolt eller Thunderbolt 2 stik.

    120,00 kr
    2-3 ugers levering
Viser 1 - 1 af 1 resultatFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport adaptere og kabler

På denne side findes vores udvalg af Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport adaptere og kabler, som kan bruges i et væld af situationer. Hvis man ejer en nyere Macbook så er det hvert fald altid en god idé at have sådan et kabel med i lommen.

Et Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport kabel kan bruges til at forbinde mellem to forskellige enheder der bruger mini displayport. Dette vil hovedsageligt være Macbooks, da det er et format der har Apple som forkæmper for dets udbredelse.

Desuden kan et Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport kabel bruges til at forbinde til en række nyere skærme og enheder, så man kan bruge ens Macbook sammen med ens skærm, hvilket er enormt praktisk i mange tilfælde.

Når man skal arbejde på kontoret, så er der ingen tvivl om at man er mere effektiv hvis man har en ekstra skærm at arbejde på. Eller to for den sags skyld. Dette Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport kabel giver netop mulighed for at forbinde imellem dem.

Samtidigt kan det være rigtig praktisk at have et ekstra Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport kabel, så man altid er forberedt hvis man skal præsentere til møder eller bare over for kunderne når man er ude eller har dem på besøg.

På samme måde kan man bruge det hvis man er lærer eller forelæser og gerne vil sikre at udstyret altid virker når man skal holde oplæg, i stedet for at man skal bruge de første ti minutter på at få det rigtige kabel til Macbook forbundet så man kan komme videre.

Ligeledes kan man som studerende drage stor nytte af dette, eftersom man er sikker på at kunne vise frem til eksamen eller hvis man skal fremlægge. Måske får man også muligheden for at tilbyde et kabel til ens lærer eller professor, så man kan score lidt bonus point der.

Hvis man skal holde tøseaften, så er det også fedt at kunne vise film eller serier frem på den store skærm, så alle nemmere kan følge med i hvad der sker på skærmen. Med en Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport adapter er det nemt at ordne.

Samtidigt så er et ekstra Mini displayport (Thunderbolt) til Mini Displayport en gamers bedste ven, hvis nu ens nuværende kabel skulle gå i stykker midt imens man sidder og gamer med vennerne, eller bare er midt i en enormt spændende historie man ikke vil gå glip af.

Der er lidt forskellige muligheder indenfor denne kategori og alle kan bruges til de fleste formål, om så det er til arbejde eller gaming. Dog kan det anbefales at vælge de dyrere muligheder hvis man gerne vil have at de holder godt i et hektisk arbejdsmiljø eller skal bruges rigtig meget.

Men se udvalget igennem nedenunder og tag et kig på de enkelte produkter for at være sikker på at de også giver den helt rigtige løsning til dig. De er alle velbeskrevet, så det burde være til at få en idé om hvad de gør og hvordan de skal bruges.