300 dages returret
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Qi oplader til iPhone med quickcharge og 12W oplader Med Pakkerabat

Qi oplader til iPhone med quickcharge og 12W oplader giver dig en fantastisk kombination som oplader til iPhone. Med en super lækker Qi oplader til iPhone, kan du hurtigt og nemt oplade din iPhone og en 12W oplader til iPhone giver din Qi mulighed for maksimal opladningshastighed.

205,20 kr

228,00 kr

-10%

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering
Bestil nu, og vi sender om
timer og
minutter...

Varen er på lager

En Qi oplader til iPhone med quickcharge er rigtig praktisk at have, både derhjemme og på kontoret, da du bare kan lægge din iPhone derpå, hvorefter den hurtigt oplader. En lidt langsommere opladningshastighed end kabel, er mere end kompenseret på ved letheden i at bruge den og fleksibilitet. Især fordi denne Qi oplader til iPhone kommer med quickcharge, hvilket gør den til en af de hurtigste Qi opladere man kan få. Med et klassisk sort, stilrent look, holder denne Qi oplader stilen på bordet, og samtidigt slipper du for oplader kablet til din iPhone. Qi opladeren er som sagt trådløs, og fungerer ved hjælp af induktion, som skaber en strøm i batteriet ved at lave et magnetfelt. Dette virker dog kun til de nyeste iPhone’s, pånær hvis man investerer i et magnetisk cover, der kan virke som mellemled mellem Qi oplader og iPhone. Dermed er der rigeligt med muligheder for at gøre en Qi oplader til iPhone til et sikkert hit.

Med en 12W oplader er du samtidig sikret høj effekt fra kontakten, hvilket gør at du kan få høj opladningshastighed uanset om du tilslutter et almindeligt oplader kabel eller denne Qi oplader til iPhone. Denne kombination af Qi oplader til iPhone med quickcharge og 12W oplader til iPhone er derfor oplagt til dig der gerne vil have et lækkert opladningssæt til kontoret eller hjemmet. De er begge i en praktisk størrelse, så du nemt kan have dem med dig rundt. Og du er sikret super god opladning, både til iPhone trådløst og iPad med et kabel.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af