300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
Click & Collect
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Qi trådløs opladere til Android telefoner

Qi trådløs opladere til Android telefoner

24 varer
En Qi trådløs oplader til Android giver dig mulighed for at oplade dine nyere Android smartphones trådløst. Dette sker ved at opladeren genererer et magnetfelt, som skaber en strøm i batteriet på din smartphone, hvilket oplader batteriet. På den måde slipper du for at skulle bruge ledninger til...
Læs mere
Viser 1 - 24 af 24Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Qi trådløs opladere til Android telefoner

En Qi trådløs oplader til Android giver dig mulighed for at oplade dine nyere Android smartphones trådløst. Dette sker ved at opladeren genererer et magnetfelt, som skaber en strøm i batteriet på din smartphone, hvilket oplader batteriet.

På den måde slipper du for at skulle bruge ledninger til at oplade din Android. Dette er praktisk både for at slippe for alt ledning rodet, men også fordi det giver et fast sted at lægge ens Android hvor den samtidigt oplader.

De findes i mange forskellige slags, afhængigt af hvilken kvalitet og hvilke funktioner man leder efter. Forskellen er ofte på opladnings hastigheden som kan ses ud fra antal Watt.

Hvilken Qi trådløs oplader til Android er den bedste?

Dette afhænger meget af hvilket behov man har. Derfor er det en god idé først at få et overblik over hvad man har mest brug for. En almindelig Qi trådløs oplader til Android hjælper med at sikre bedre opladning i hverdagen.

Desuden kan man også få en multi Qi trådløs oplader til Android, der kan oplade flere enheder samtidigt hvis man har brug for det. Ligesom man kan få Qi trådløs powerbank til Android, så man kan oplade på farten. Dette kan også opnås med et Qi trådløs cover til Android.

Vi har også trådløse opladere til iPhones her.