300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Click & Collect
Udstyr
Længde
Farve
Han porten
Hun porten
Pris
kr kr
Kompatibilitet
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
Kategori
Filter
QI trådløs oplader til iPhone's

QI trådløs oplader til iPhone's

67 varer
Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone Med en Qi trådløs oplader til iPhone kan man selvfølgelig oplade ens iPhone trådløst, hvilket kan være en stor fordel i mange situationer. Den gør dette ved at danne et magnetisk felt, som bagsiden/batteriet omdanner til strøm inde i ens iPhone så den oplades. Teknologien har været undervejs, og endda til stede, i mange år, og er nu kommet til et punkt hvor ydeevnen er konkurrencedygtig med traditionelle kabel opladere. Desuden kan alle nyere iPhones og smartphones benytte teknologien, hvilket hjælper med udbredelsen. OBS: De ældre modeller på...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 67
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

QI trådløs oplader til iPhone's

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone

Med en Qi trådløs oplader til iPhone kan man selvfølgelig oplade ens iPhone trådløst, hvilket kan være en stor fordel i mange situationer. Den gør dette ved at danne et magnetisk felt, som bagsiden/batteriet omdanner til strøm inde i ens iPhone så den oplades.

Teknologien har været undervejs, og endda til stede, i mange år, og er nu kommet til et punkt hvor ydeevnen er konkurrencedygtig med traditionelle kabel opladere. Desuden kan alle nyere iPhones og smartphones benytte teknologien, hvilket hjælper med udbredelsen.

OBS: De ældre modeller på markedet kan desværre ikke oplades trådløst som standard. Heldigvis finder du her hos Mackabler eksempelvis covers som gør det muligt alligevel.

Hvilke iPhone modeller kan oplades trådløst?

Følgende iPhone modeller kan oplades trådløst:

 • iPhone 12
 • iPhone 12 mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone SE - 2. generation
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus

Hvordan fungerer en trådløs oplader til iPhone?

En Qi trådløs oplader fungerer ved at sende strøm igennem en spole i opladeren, hvilket skaber et magnetfelt. Dette magnetfelt danner strøm i alt der sættes på overfladen af opladeren vha. induktion, hvilket i dette tilfælde vil være en iPhone. Denne strøm lagres i batteriet på samme måde som når den oplades normalt gennem et kabel.

Qi trådløse opladere fungerer til de fleste nyeste iPhones og smartphones og de er nemme at bruge. Denne nemhed kommer dog på bekostning af at være en smule langsommere end de normale Lightning opladere. Det er en effektiv teknologi, som kun kommer til at blive bedre, efterhånden som der bliver udviklet mere derpå, og efterhånden som flere telefoner overgår til denne slags opladning i stedet for den klassiske.

Hvad er den bedste trådløse oplader til iPhone?

Den bedste trådløse oplader findes i mange former, afhængigt af hvad det præcist er du leder efter. Et simpelt kriterie er hastigheden en Qi trådløs oplader til iPhone er i stand til at oplade med. En Qi trådløs oplader til iPhone i hvid med en opladningshastighed på 5W er standard muligheden, der giver dig trådløs opladning men ikke meget andet.

Hvis du vælger at gå op i en Qi oplader til iPhone med quickcharge, får du til gengæld 7,5W opladningshastighed hvilket er betydeligt hurtigere. Hvis du vil have toppen af klassen inden for Qi opladere, så kan du anskaffe dig en Belkin Boost Up, opladningsplade til trådløs opladning. Den er lavet til at kunne oplade gennem covers op til 3mm. tykkelse, hvilket er utrolig stærkt. Dermed kan du stadig have cover til din iPhone uden at skulle investere i et magnetisk cover.

Hvad kan jeg få til en trådløs oplader?

De mest nævneværdige udstyrs muligheder inden for trådløs opladning er magnetiske covers og Trådløse Powerbanks. Med et magnetisk cover til iPhone får du mulighed for at bruge trådløs opladning med dine ældre iPhone's. Dette fungerer ved at coveret selv er magnetisk, og dermed bliver strømmen dannet i coveret, i stedet for inde i din iPhone, hvorefter coveret vha. et lille stik sender strømmen ind til batteriet hvor det bliver opladet. En trådløs Powerbank er ligeledes utrolig praktisk, da du slipper for at have en ledning med til din Powerbank overalt og bare kan have den sammen med din iPhone, for en altid opladet iPhone. Se bl.a. Vores Powerbank med Qi opladning 8000mAh, som vil give op til 4 fulde opladninger til din iPhone, helt trådløst.

I fremtiden regner vi med at alle Apples telefoner og tabletter, iPhone's og iPad's kommer med trådløs QI opladning, derfor regner vi med at du kan bruge opladere i mange år.

iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, SE - 2. generation, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, 8 og 8 Plus kommer med en trådløs QI opladning på 7,5W, det er lidt mere end den normale oplader til iPhone's som kun er på 5W, men vi regner med en del af de 7,5W går tabt så det betyder at den ca. kan oplade med samme hastighed med en trådløs QI oplader som en normal 5W oplader, du kan dog stadig oplade iPhone's med 10W igennem en normal oplader med kabel.

Du skal starte med at købe en QI plade til at ligge din iPhone på, bagefter skal du købe en oplader der giver den rigtige strøm, de fleste QI plader er på 5W, dette kan du også oplade din iPhone med, men det går dog langsommere end den fulde 7,5w som iPhone's virker med. Det er derfor vigtigt at du køber den der passer til dit behov, en 7,5W QI oplader lader din iPhone hurtigere, men en 5W er billigere og behandler dit batteri bedre så det nok holder længere, det er ikke meget, men det betyder noget i det lange løb.

Opladeren til QI opladere skal kunne levere mindst 7,5W hvis din QI oplader kan det, og 5W hvis den kan det, du kan se opladere som kan levere det her: Opladere til QI pladere på 5w eller over, eller hvis du vil bruge en QI oplader på 7,5W kan du finde en oplader der virker med det her: Opladere til QI pladere på 7,5w eller over Opladeren må gerne levere mere strøm end de 7,5W så længe den bare levere over er der intet problem i at bruge den.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Når det kommer til forskellen mellem de to slags opladninger, så er den største måden hvorpå man bruger den. Altså at man slipper for at skulle sætte et kabel i hver gang man vil oplade ens iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, SE - 2. generation, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, 8 eller 8 Plus, og den tid eller besvær man kan spare derved.

Hvis man udelukkende ser på slut resultatet, så vil begge kunne oplade fuldt ud og med omtrent de samme hastigheder. Ingen af dem slider betydeligt på batteriet eller ens hardware, selvom uhensigtsmæssig brug af kabel kan forvolde mere skade end trådløs opladning kan.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Man kan få ret gode Qi trådløse opladere til en meget fornuftig pris efterhånden. De fås i forskellige effekt klasser, hvor de billige ligger omkring 5W og de dyre omkring 15W, der typisk enten kan oplade flere enheder samtidigt eller også kan bruges til større enheder.

Samtidigt er der selvfølgelig prisforskel på mærker, men dette skyldes ofte forskelligt fokus, hvor nogle mærker laver utroligt holdbare produkter, mens andre foretrækker simple produkter i stedet.

Desuden så er kvaliteten efterhånden ved at være lige så høj som man kan finde ved kabel opladere. De samme producenter som plejede at lave premium produkter i det ene område laver nu i begge, så man kan finde fremragende Qi trådløse opladere til iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, SE - 2. generation, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max, XR, X, 8 og 8 Plus.