tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING & GRATIS FRAGT FRA 300 KR    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Tilføj Qi opladning til iPhone 5/6/7

Lille diskret gadget, som gør trådløs opladning tilgængelig for dig  hvis har en iPhone med lightning stik. Den kobles nemlig til gennem lightning stikket og kan så ligge diskret bag på telefonen og gemmes bag et cover. Bliv lynhurtig klar til det helt trådløse liv, ved at købe denne tilføjelse til din iPhone eller iPad.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

1110

LAGERSTATUS: på lager.

1-2 ugers levering

99,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 9,90 kr
3 15% Mindst 44,55 kr

Lille diskret gadget, som gør trådløs opladning tilgængelig for dig  hvis har en iPhone med lightning stik. Den kobles nemlig til gennem lightning stikket og kan så ligge diskret bag på telefonen og gemmes bag et cover. Bliv lynhurtig klar til det helt trådløse liv, ved at købe denne tilføjelse til din iPhone eller iPad.

Størstedelen af de trådløse opladere, der er på markedet, gør brug af Qi-teknologi, som så derfor også er det, der bruges i denne lille gadget. Den er nem at slutte til din iPhone og fylder ikke alverden, så du kan nemt gemme den bag et cover du selv vælger. Der findes derfor et hav af forskellige oplader måtter, som du kan bruge sammen med denne lille gadget. Når du først har tilsluttet den, så er det bare at finde den måtte, som du syntes passer ind i dit hjem eller på din arbejdsplads og du er derfra klar til at lade op helt ledningsfrit.

Derefter vil det være muligt for dig, at gøre brug af de trådløse opladestationer, som findes rundt om i lufthavne og på diverse hoteller og hvor de ellers måtte poppe op. Du kan også have en trådløs oplader stående i hjemmet eller på arbejdspladsen, så er det nemt lige at sætte din iPhone til opladning og tage den med igen i et snuptag.

Især er det praktisk, hvis du eksempelvis på arbejdspladsen, lægger din telefon fra dig ofte. Med en iPhone, som er  stand til at lade trådløst, så kan du nemt ligge den til opladning hver gang du lægger din telefon fra dig. På den måde, kan du være sikker på, at din telefon hele tiden er ladet op, og du behøver ikke bekymre dig om levetiden.

Fordi denne smarte tilføjelse til din iPhone benytter sig af lightning stikket, så kan du bruge den med de iPhones, som også har lightning port. Det vil altså sige, at er du ejer af en iPhone 5/5s, iPhone SE, iPhone 6/6+, iPhone 6s/6s+ eller iPhone 7/7+, så kan du drage fordel af at tage den her tilføjelse i brug.

Det er ikke kun iPhones, som du kan bruge sammen med den her Qi-udvidelse. Hvis din iPad eller iPod gør brug af lightning, så kan du også tilslutte dem og opgradere til trådløs opladning. Igen er det simpelt at tilføje og kan gemmes bag et cover.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Produkt information

Mærke Kina OEM
Varenr#1110
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
UdstyrOplader
UdstyrCover
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetLightning, virker med alle iPhone's, iPad's og iPod's med Lightning (8pin) stik.
KompatibilitetiPhone 6 + 6s
KompatibilitetiPhone 7 / 8 plus
KompatibilitetiPhone 5 + 5s + se
KompatibilitetiPhone 7 / iPhone 8
KompatibilitetiPhone 6 / 6s plus
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
QI opladningTil alle iPhone's 5W opladning(Normal)

Spørgsmål og svar

Anmeldelser