tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Qi oplader til iPhone med quickcharge i sort

iPhone Qi oplader der kan give både 5W og 7,5W opladning via Qi trådløs opladning. Opladeren er sort, elegant og pæn, den har en lille LED pære som lyser meget lidt og kun når du har din iPhone til opladning. Den er derfor så elegant som muligt, modsat de fleste andre af disse slags opladere.

4 ud af 5 // 4 anmeldelser.

346

199,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 19,90 kr
3 15% Mindst 89,55 kr

Kræver oplader der kan levere: 9V ved 1,67A eller 5v ved 2A altså en 10 Watt iPhone/iPad oplader eller mere. Der er ikke en oplader med, fordi du sikkert allerede har en, men kablet til den følger med, det er et 1m Micro USB kabel i sort.

Vi ved godt vi ikke kan overtale dig til at Qi opladning vil ændre dit liv, men vi vil prøve alligevel.

Normalt så oplader man sin iPhone hver nat, hver arbejdsdag eller på et andet tidspunkt fast, så ligger iPhonen stille og kan ikke bruges samtidig. Uanset om du bruger 5W opladning eller 27W opladning så ændres det ikke. Det er hvad Qi opladning ændre, radikalt, fordi med Qi opladning så vender du dig til aldrig at mangle strøm på din iPhone, hver gang du sætter dig ved din Mac eller hvergang du kommer på arbejde så ligger du bare din iPhone på sin normale plads også oplader den lidt af gangen, bare lige 10-20m indtil du skal bruge den igen også 10-20m igen, på den måde klat oplader du din iPhone nok til at du aldrig skal tænke over det igen. 

Trådløse opladning med Qi til iPhone virker fint igennem covers, men ikke igennem covers lavet af fx jern der er magnetisk, særligt magnetiske covers skal være lavet til Qi opladning før de virker med en trådløse oplader som denne, Qi opladning virker fint igennem alt slags plastik og aluminium. 

Det er ikke det samme som et kabel, fordi med et kabel skal du sætte det i og når du skal bruge den igen skal du tage det ud, det er besværligt og det betyder man tænker over det.

Denne oplader er pæn og enkel, og det siger måske ikke så meget, men når man ser på de mange andre slags der findes så siger det meget, de fleste er med flere forskellige materialer, gennemsigtige dele, store LED pære som lyser så du kan se dem fra det næste rum, denne er bare stor, den gør ikke det store væsen af sig og den virker bare, den kommer også med en LED pære, denne LED pære lyser ikke særligt meget og den lyser slet ikke når din iPhone ikke oplades, det betyder du kan bruge den, så du er sikker på din iPhone ligger rigtigt men du kan samtidig kan du sove i samme rum som Qi opladeren både imens den oplader eller ikke.

Qi opladning kommer til iPhone i 2 varianter, den normale der giver 5W og den hurtige der giver 7,5W, dette er den hurtige der giver 7,5W, hvis du har opdateret din iPhone til iOS 10.2 eller over.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Produkt information

Mærke Kina OEM
Varenr#346
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse iEnheder

iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X

UdstyrOplader
QI opladningTil alle iPhone's 7,5W opladning(hurtig)
QI opladningTil alle iPhone's 5W opladning(Normal)
QI opladningTil alle iPhone's 10W opladning(hurtig)
Højde2,2 cm
Diameter12,5 cm
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
TeknikKan oplade 8mm væk, eller igennem 8mm cover, ikke metal.
Han portenUSB 2.0 stik
Hun portenMicro USB
KompatibilitetQi opladning, virker med iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X indtil videre
MaterialerPlastik
MedfølgerOpladningskabel
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser★★★★☆

4 ud af 5 // baseret på 4 anmeldelser
Anmeldelser af