300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Baseus Yiven 2 i 1 kabel Lightning og Micro USB

Lækkert lightning kabel fra Baseus. Er i et lækkert design hvor der også er lagt stor vægt på funktionalitet. Kablet har Micro USB og Lightning stik til iPhones, powerbanks, headsets, høretelefoner, android telefoner med Micro USB og alt muligt andet tilbehør.

Et lækkert kabel som er lige til at tage med på farten da det ikke filtre.

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

#058-C


Vi anbefaler sammen med:
Baseus iPhone/iPad USB oplader 2.4A x2 (12W)
+ 159 kr.

129,00 kr

129

Fragt starter fra 25 Kr
1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 12,90 kr
3 15% Mindst 58,05 kr

Lightning og Micro USB kabel fra vores yndlings brand Baseus. Grunden til at vi her hos Mackabler er så vilde med dette brand er da vi hver gang det kommer hjem er helt sikker på at det er af en lækker kvalitet, i et godt design og så noget enormt gennemtænkte produkter.

Dette lightning kabel er uden undtagelse.

Kablet er 1 meter lang og er i en flot kombination af materialer og kvalitet, kablet er sort, hvilket bestemt lever op til Baseus’ krav om godt design.

Kablet har 2 stik som ikke kan bruges samtidigt, det ene er Ligning stikket med 8pins som bliver brugt til stort set alle Apple iEnheder fx alle iPhones og de fleste iPads, Micro USB stikket er hvad stort set alle headsets kommer med det er også hvad powerbanks og rigtigt meget andet udstyr lades op med.

Som nævnt er alle Baseus produkter meget gennemførte og gennemtænkte. Dette ses ved dette produkt ved at kablet blandt andet er et fladt kabel hvor der er vævet stof omkring. Grunden til at man laver et fladt kabel med stof vævet omkring er ikke udelukkende fordi at det giver et anderledes og flot kabel, nej det giver faktisk også et kabel som er lettere at smide i tasken da det ikke filtre sammen ligesom andre kabler.

Derudover er der virkelig også tænkt på holdbarheden af dette kabel. Der er inde i kablet lagt en metaltråd som gør at kablet på langs for en meget bedre holdbarhed end du oplader ved blandt andet Apples egne 8-pin kabler.

De fleste kender også problemet med at ens kabel bliver revet i stykker ude ved stikket. Dette sker oftest fordi at man oftest når man skal have kablet ud af telefonen river i ledningen, da det er besværligt at få fat i selve stikket. For at imødekomme dette problem har Baseus ved kablets 8-pins stik lavet en ring hvor det er let at få fat med fingrene for at rive stikket ud af din iPhone.  

Udover at ringen rent teknisk giver meget til kablet, følger det igen kablets gode design og bidrager i høj grad til designets særpræg.

I kablets stik er der blandt zink i materialet for at vedholde den gode holdbarhed og for at kablet ikke skal miste sine gode egenskaber.

Et 8-pin kabel passer til stort set alle nyere iPhones, iPads og iPods. Apple produkter er mere og mere udbredt både i hjemmet, men også på arbejdspladsen og du vil derfor opleve at dette er et kabel som kan bruges mange forskellige stedet.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

iPad 1

iPad 2

iPad 3 Retina

iPad 4 Retina

iPad mini 1

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad Air

iPad Air 2/iPad Pro 9.7"

iPad 5 & 6 (2017+18)

iPad Pro 9.7"

iPad Pro 10.5"

iPad Pro 12"

iPad Pro 11" 2018

iPad Pro 12,9" 2018

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Baseus
Varenr#058-C
EAN nummer

6953156257603

Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max Android med MicroUSB stik iPad 4 iPad air iPad air 2 iPad mini 1 iPad mini 2 iPad mini 3 iPad mini 4 iPad 5 (2017) iPad pro 9,7" iPad pro 10,5" iPad pro 12,9"

Model nrCAMLYW-01
UdstyrKabel eller adapter
Længde100 cm
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Han portenLightning stik (iPhone)
Han portenUSB 2.0 stik
Han portenMicro USB
KompatibilitetLightning, virker med alle iPhone's, iPad's og iPod's med Lightning (8pin) stik.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar