Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Job hos Mackabler.dk

Vil du arbejde hos Mackabler.dk?

Mackabler.dk er arbejdspladsen, hvor vi vægter frihed, mulighed for at udvikle sig og ansvar. Lyder det som noget for dig?#1 værdi

Frihed med ansvar
Det er dybt i virksomehedens DNA, at vi ønsker ansatte får frihed med ansvar. Vi er ikke alle eksperter på alt, derfor vi at den ansatte også er den der kan tage den bedste beslutning for sit felt.

#2 værdi

Muligheder for personlig udvikling
Vores branche udvikler sig hurtig. Vi vil mere end gerne give vores ansatte mulighed for at udvikle sig. Hvis der er noget de gerne vil prøve eller lære får de altid mulgheden.

#3 værdi

Alle har indflydelse
Vi har alle sammen forskellige måder at se ting på. Derfor er det vigtigt at alle kan komme med deres input og forslag.Der skal også være tid til hygge og nyde det gode vejr!

Vi sætter pris på, at vi alle husker at slappe af i ny og næ. Om det er med en is til at nyde det gode vejr eller kakao når det regner udenfor, så er det alt sammen vigtigt.En transparent virksomhed!

Vi synes det er vigtigt at have en transparent virksomhed. Derfor er al kommunikation på Slack, og der er ikke meget fra idé til handling.


Åbne stillinger


Ingen åbne stillinger pt.Bliv Mac super-bruger