300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Er du blogger, webmaster, affiliate eller har du en hjemmeside?

AVi sætter stor pris på bloggere, webmaster og folk der bare har hjemmesider inden for mac verdenen i Danmark, det er jer som guider folk igennem de første år hvor det er svært at skifte til et nyt operativsystem og det er også jer der finder på nye seje funktioner som gør det endnu lettere og bedre at være Mac eller iPhone bruger. Vi læser alle med på mange danske sider og blogs om emnet. 

Vi samarbejder med rigtigt mange bloggere, forums og diverse andre sider med test af produkter, konkurrencer osv, og vi vil elske at høre fra dig hvis du har nogen idéer eller har nogen spørgsmål.

Vi kræver aldrig noget af bloggeren og hjemmeside ejeren i må altid skrive nøjagtigt, hvad i vil uanset om det er godt elller dårligt, det hjælper os begge veje, hvis vi er heldige får vi rettet et produkt så vi kan finde bedre kvalitet i fremtiden. 

Kontakt anders her: [email protected]

Dette skal du sende med, så vi ved ca. hvad din side handler om og hvordan vi skal forholde os til dig.

  • Hovedemne og link til din side, facebook side, instagram konto eller hvad end det handler om.
  • Ca. hvor mange besøgende du har pr måned. Eller antal følgere.
  • Hvor langt tid har du været igang.

Vi svare så hurtigt vi kan, men du skal nok regne med op til et par dage svar tid.

Vi siger som regel ja, men det sker at siden er for ny eller lille til at det er interessant for os.

Informationer til bloggere, webmastere og affiliatesTjen penge via affiliate marketing 

Vi bruger partner ads som affiliate partner, du kan læse meget mere hos dem, hvis du er i tvivl har vi nogen links nederst. 

Har du en hjemmeside eller en blog der handler om Mac, elektronik, smartphones eller PC'er  - hvorfor så ikke tjene penge på den? 

Hvis du har plads til og mulighed for at have bannere eller tekstlinks på din hjemmeside eller blog, så kan du tjene penge på at sende besøgende til vores website. 

Vi tilbyder dig 15 % i provision for hvert salg, du kan skaffe til os. 

Nogen af de brands vi har er: Xiaomi, baseus, xtorm, anker, RAVPower, Adam elements, aiino, avantree, Black eye lens, sinox, click and grow, elecjet, M7, feiyu tech, goobay, greylime, haweel, hyper by sanho corp., innerexile, itian, itskins, lifepowr, olloclip, q2power, Satechi, scorpion, shoulderpod, sintech, sonoff, somfy, sugru, Twelve South, ugreen, whoosh, xtrememac, yeelight, zikko.

Vores gennemsnitlige EPC er 1,32 DKK og vores Konverteringsrate er 5,90 %.

Nogen af de under kategorier vi er affiliate for er: mac tilbehør, mac adaptere, mobil tilbehør, mobil covers, gaming udstyr, reperationsudstyr til mobiler, reperationsudstyr til iPhones, reperationsudstyr til mobiler, vi har også en masse udstyr til både Android og Windows pc'er, headsets, bluetooth højtalere, IQ opladere, usb væg opladere, mac standerne, beskyttelsesglas til iPhones.

Når en interesseret klikker på vores banner eller tekstlink på din side og derefter handler hos os, så tjener du penge. 

Det er nemt og gratis at komme igang. 

Klik på linket nedenfor og opret dig som affialite partner hos Partner-ads, så kan indtjeningen begynde. 
http://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php 

Intro for affiliates: 
http://www.partner-ads.com/dk/partnerintro.htm