Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

De 5 bedste og flotteste iPad Pro Hubs med massere stik

Skal du finde den bedste USB-C hub til din iPad Pro? Det kan godt være svært at finde noget som både er lækkert, virker godt og stadig er til at betale, det er derfor vi har lavet denne lille guide, her er vores egne idéer til hvad der er den bedste USB-C hub til din iPad Pro fra 2018 eller 2019.

Satechi USB-C Mobile Pro Hub - the perfect companion to your new iPad Pro

Har du en iPad Pro ved du sikkert allerede hvor meget den kan, den er ekstremt hurtig, lydløs, har gode højtalere, en meget god skærm og så videre også videre - men den kan meget mere end det. Det eneste du mangler for at få det fulde potentiale ud af din iPad Pro er den rigtige dock til den.

Uheldigvis er det ikke alle ting der har USB-C endnu, derfor skal du bruge en adapter, skal du have et hukommelseskort i din iPad Pro fra et kamera eller et video kamera så kræver det en dock, skal du have et tastatur eller mus med USB i din iPad pro? Så kræver det en adapter, har du opgraderet til iOS 13 og skal have en harddisk til din iPad Pro? Ja, så kræver det også en dock.

iPad Pro er nok den bedste studie og arbejdes PC lige nu, særligt hvis du er villig til at springe over nogen besværligheder får at få det fulde ud af din iPad Pro, her hjælper en USB-C adapter ekstremt meget, den giver dig alle de muligheder USB-C giver dig, let og hurtigt.

Hvilke iPads virker de til?

Disse er lavet til iPad’s med USB-C port, det er den nye generation der kom i 2018 og bliver opgraderet i 2020, her har den også USB-C derfor kan du være sikker på din dock bliver ved med at holde.

Farven og er den flot?

Det er vigtigt at docken ikke bare er god kan kan det du skal bruge, det er vigtigt at den også er flot og passer sammen med din iPad Pro, du kan se til venstre under hvert billede hvilke farver de forskellige dock kommer i og på billedet hvor flotte de er.

Bedste

 Satechi USB-C Mobile Pro Hub - the perfect companion to your new iPad Pro

Satechi USB-C iPad Pro Hub med HDMI, Mini Jack og USB 3.0

Satechi USB-C iPad Pro Hub med HDMI, Mini Jack og USB 3.0 er en hub til iPad Pro, hvor den er designet til 2018 modellen. Den har HDMI port så du kan forbinde til en 4k skærm, mini jack til dit headset og en ekstra USB-C port med Power Delivery der giver rigtig hurtig opladning.

449 kr Til adapteren

2. bedste

Satechi Slim USB-C MultiPort Adapter V2 with HDMI, USB 3.0 Ports og kortlæser

Satechi Slim USB-C MultiPort Adapter V2 med HDMI, USB 3.0 Ports og SD kortlæser

Satechi Slim USB-C MultiPort Adapter V2 med HDMI, USB 3.0 Ports og kortlæser.

499 kr Til adapteren

3. bedste

USB-C 11-i-en dock m. HDMI & VGA SD microSD RJ-45 USB3.0 og USB-C M7

USB-C 11-i-en dock m. HDMI & VGA SD microSD RJ-45 USB3.0 og USB-C M7

USB-C docken her er den ultimative dock til din Macbook, Macbook pro eller iMac med USB-C eller Thunderbolt 3. Docken har alle de stik du skal bruge med din nye Mac - Netværk, USB, opladning og HDMI, docken kan det hele og du får aldrig brug for mere end den.

649 kr Til adapteren

4. bedste

USB-C Dock med HDMI, Rj-45, 2x USB 3.0 og Micro SD samt SD kort

USB-C Dock med HDMI, Rj-45, 2x USB 3.0, Micro SD og SD kort

Her er en billig USB-C dock med alle de porte du skal bruge. Den har USB-C til opladning, adapteren understøtter op til 60w opladning igennem sig. Den har 2x USB 3.0 porte til din mus, tastatur og harddisk, den har RJ-45 netværksstik til netværk, den har HDMI med 1.4 så den understøtter op til 4k opløsning også har den SD og micro SD(TF) kort til dit DSLR og kamera

499 kr Til adapteren

5. bedste

Lille USB-C til USB 3.0 adapter

Lille USB-C til USB 3.0 hun adapter

Denne adapter sætter et USB 3.0 type A til et USB 3.1 type C, det betyder at du kan bruge gamle USB 3/2/1 enheder med din Mac med USB-C stik.

19 kr Til adapteren


Bliv Mac super-bruger