300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Cover til iPad Air og iPad 5

Dette cover er den ideelle mode hvorpå at du kan forlænge levetiden på din nye iPad. Coveret er lavet i plastisk som giver en solid beskyttelse af alle hjørner og kanter på din iPad. Klappen beskytter din skærm mod både snavs, støv, stød og vand. 
Coveret passer til både den nyeste iPad 5 og iPad Air.

5 ud af 5 // 4 anmeldelser.

#368

99,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 9,90 kr
3 15% Mindst 44,55 kr

I marts 2017 meddelte Apple at de fremover vil producere den nye iPad 5, og denne vil komme som en erstatning til den gamle iPad Air. Dette cover passer til både iPad 5 og iPad Air 2, da deres størrelse og form er akkurat det samme. Det er det indre i den nye iPad 5 som har fået et løft, blandt andet så er den noget hurtigere end den tidligere.

Når du har været så heldig at have anskaffet dig en helt ny iPad 5 er det en rigtig god ide at passe rigtig godt på den, dettes gøres let med et cover som dette.
Ofte hænger sikkerhed, funktion og æstetik ikke så godt sammen, men dette cover giver dig det bedste fra alle verdener. I farven sort har vi et cover som passer til det hele, dog er bagsiden lidt gennemsigtig hvilket betyder at du stadig kan se det ikoniske Apple design fra din iPad.

Coveret er også meget praktisk da klappen har hele 2 smarte funktioner. Først og fremmest er klappen er genial beskyttelse mod ridser, vand, støv og stød på din skærm, det er oftest skærmen på en iPad som går i stykker og det er derfor smart at beskytte denne. For det andet er klappen “tre-delt” hvilket betyder at den har tre folder som gør at du kan folde den sammen og bruge den som en støtte til din iPad så du ikke behøver at holde den når du skal se en god film, eller også blot til at give lidt hældning hvilket gør den betydeligt mere behagelig at skrive på.

Det bagerste af coveret er lavet et hårdt plastik materiale som både er let at klikke din iPad i, men som også holder utroligt godt fat i iPad’en så den ikke bare glider ud. Plastikken gør ud og beskytter alle hjørner og sider hvilket også er med til at øge din iPads holdbarhed markant da disse ofte er udsat hvis du taber den. Hvis man taber sin iPad og den rammer gulvet med et hjørne er der stor sandsynlighed for at dette også smadre skærmen, dette cover afdæmper stødet og dermed mindsker risikoen for en smadret skærm.

En rigtig god investering at gøre for at øge holdbarheden på din iPad.

Kompatibilitet

iPad 2

iPad 3 Retina

iPad 4 Retina

iPad mini 1

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad Air

iPad Air 2/iPad Pro 9.7"

iPad 5 (2017)

iPad Pro 10.5"

iPad Pro 12"

Produkt information

Mærke Kina OEM
Varenr#368
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse Enheder

iPad air iPad 5 (2017)

UdstyrCover
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
MaterialerPlastik og PU læder
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 4 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar