❄ 300 DAGES RETURRET ❄ MASSER AF GAVEMULIGHEDER ❄
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Qi oplader til iPhone med quickcharge og 12W Baseus oplader Med Pakkerabat

Qi oplader til iPhone med quickcharge og 12W Baseus oplader er et super godt bud, hvis du skal have en oplader til iPhone. Trådløs opladning er det nye, og der kommer kun til at blive mere af det, så hvis du skal med på bølgen fra starten af, så har du her en fremragende mulighed.

214,20 kr

238,00 kr

-10%

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering
Bestil nu, og vi sender om
timer og
minutter...

Varen er på lager

En Qi oplader til iPhone virker med alle de nyeste iPhones og kan fungere med tidligere modeller, hvis du besidder et magnetisk cover dertil, der kan fungere som mellemled dertil. Dette skyldes at en Qi oplader danner et magnetfelt, hvilket skaber en strøm i batteriet. Men da ældre iPhone’s bagside absorberer for meget kan det ikke komme igennem. Men dette problem afhjælper et magnetisk cover. Qi opladeren er stilfuldt designet og giver et lækkert touch hvorend du placerer den, om så det er på stuebordet eller på kontoret. Den gør det nemt at oplade din iPhone og da det er en Qi oplader med quickcharge, så er du samtidigt sikret høj opladningshastighed.

Dertil har du selvfølgelig brug for en kontakt oplader, hvor Baseus tager rollen som redningsmand i dette tilfælde. Med deres 12W Baseus oplader til iPhone er du sikret høj kvalitet og holdbarhed, så du roligt kan have den med dig på tur. Da den kommer med høj opladningshastighed, giver den dig både en god oplader til iPhone og en god oplader til iPad. Baseus har haft sikkerheden helt i top, så du har god beskyttelse mod overophedning, kortslutning mm.

Alt dette gør denne kombination af Qi oplader til iPhone med quickcharge og 12W Baseus oplader til iPhone oplagt til dig der har kvalitet i højsædet. Du får hurtig og sikker opladning, samtidig med at de er nemme at have med dig og bruge over det hele. Stilen er samtidigt i orden, så de er de perfekte partnere både til hjemmet og kontoret.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11

iPhone 11 Pro Max

Tryk for mere info

Anmeldelser★★★☆☆

3 ud af 5 // baseret på 2 anmeldelser
Anmeldelser af


godkendt køber

★☆☆☆☆08/01/2019

Den virker kun det halve

Den virker kun det halve af tiden, tænker den skal byttes.

godkendt køber

★★★★★09/12/2018

Nemt, hurtigt og ok billigt.

Nemt, hurtigt og ok billigt.