tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Privacy panser glas til iPhone

Det er slut med at nysgerrige lurer med på hvad der sker på din iPhone. Dette panserglas har et privacy filter, hvilket gør at den både beskytter mod nysgerrige blikke og ridser. 

4.7 ud af 5 // 3 anmeldelser.

  • iPhone 6/6s
  • iPhone 7 & iPhone 8
  • iPhone 6 plus/ 6s plus

69,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 6,90 kr
3 15% Mindst 31,05 kr

Kender du det hvor du sidder i bussen og personen som sidder ved siden af dig smugkigger på din telefon? Det er en ubehagelig følelse da folk mere eller mindre snager i ens privatliv. Dette problem sker også mange andre steder såsom på arbejdet, men også i skolen.

Udover at fremmede kan følge med i ens private samtaler på din iPhone, vil de også kunne aflure mere personlige og seriøse oplysninger, såsom din kode til eksempelvis mobilbank.

Med dette panserglas slipper du fremover for disse problemer, da glasset gør det umuligt for alle andre som kigger på din iPhone fra begge sider, at faktisk se noget på skærmen.
Panserglasset er har samme gennemsigtighed som solfilm, og det er dette som gør at folk som kigger fra siden ikke kan se på din iPhone. Det vil også føre til at din skærm bliver lidt mørkere.

Udover at have dette privacy filter, tilføjer panserglasset også en uovertruffen beskyttelse til skærmen på din iPhone.Et panserglas beskytter din skærm mod at blive både ridset, men afhjælper også mod stød hvor din skærm har risiko for at smadre.

For at nævne nogle af de få ting som det beskytter imod, kan det blandt andet være hvis du går med din telefon i lommen sammen med et par nøgler.

Derudover beskytter det tempererede glas også hvis du taber din telefon, så vil den ofte lande på panserglasset og det vil dermed tage slaget og i de fleste tilfælde skåne din skærm fra at blive knust i tusinde stykker.  

Et panserglas er utrolig let at påføre, det vigtigste er at du husker at rense din skærm meget grundigt inden for at sikre at der ikke sidder urenheder bag glasset.

For at sætte det på er det blot at fjerne plastikken fra panserglasset og med en rolig hånd sætte det så det passer på din skærm.

Det er vigtigt at understrege at et panserglas i teorien kan genbruges, men det er bestemt ikke noget som i praksis er optimalt og vi anbefaler det ikke.

Når du ikke længere ønsker at have det tempererede privacy glas på længere er det let at fjerne, og det giver ingen skader på din iPhone overhovedet.

Er du mere til helt almindelige panserglas forhandler vi naturligvis også dette. For at opnå det optimale beskyttelse anbefaler vi også at du køber et cover til din iPhone.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Produkt information

Mærke Haweel
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse iEnheder

iPhone 6 iPhone 6s iPhone 7 iPhone 8

UdstyrPanser glas (beskyttelsesglas)
UdstyrCover
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
MaterialerTempereret glas
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser★★★★★

4.67 ud af 5 // baseret på 3 anmeldelser
Anmeldelser af