300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

iPhone
Pris
kr kr
iPad
Producenter
vis flere mindre
Udstyr
Filter
Panserglas til iPhone, iPad og andre smartphones

Panserglas til iPhone, iPad og andre smartphones

76 varer
Her er en masse beskyttelsesglas til en masse telefoner, særligt Apple's iPhone's iPad's osv er der beskyttelsesglas til i forskellige slags. Beskyttelsesglas er rigtigt godt hvis du vil have din iPhone clean, uden at den bliver tykkere eller vejer mere, men samtidig er lidt bekymret over at...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 76Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Panserglas til iPhone, iPad og andre smartphones

Her er en masse beskyttelsesglas til en masse telefoner, særligt Apple's iPhone's iPad's osv er der beskyttelsesglas til i forskellige slags.

Beskyttelsesglas er rigtigt godt hvis du vil have din iPhone clean, uden at den bliver tykkere eller vejer mere, men samtidig er lidt bekymret over at skulle komme til at ødelægge den. Med et beskyttelsesglas får du 100% beskyttelse uden nogen at ulemperne. 

Hvordan kan jeg beskytte min iPhone/iPad skærm?

For at beskytte din iPhone eller iPad skærm har du brug for at have et skjold foran der dækker mod og absorberer størstedelen af slag, ridser og stød der kommer ind. Da du stadig skal kunne se igennem, har du brug for et særdeles stærkt, men samtidigt gennemsigtigt materiale der kan gøre dette. Her benyttes ofte specialdesignet beskyttelsesglas, der kan absorbere hvad der skulle ramme den, og i værste fald, gå i stykker i stedet for din skærm.

Hvad er et beskyttelsesglas til iPhone/iPad?

Et beskyttelsesglas til iPhone eller beskyttelsesglas til iPad er lavet i flere lag af forskellige slags materialer for at sikre den bedst mulige beskyttelse. Det er tyndt og stærkt absorberende, for at sikre at stød og slag ikke rammer ind til selve skærmen på din iPhone eller iPad.

Vi har her på siden et bredt udvalg af forskellige slags beskyttelsesglas til iPhone, iPad og andre smartphones.

Flydende skærmbeskyttelse til iPhone og iPad

Du har sikkert set det, enten i toget, bussen, på arbejdet eller i byen. Det ser hverken godt ud eller er særligt funktionelt og praktisk med en smadret skærm på sin iPhone eller iPad, blot fordi man har undladt at bruge skærmbeskyttelse op sin iPhone eller iPad.

I stedet for at du skal gå og ærgre dig over først den smadrede skærm og sidenhen udgifterne forbundet med at få den skiftet, så er der faktisk en nem og billig måde, hvorpå du kan undgå den knuste skærm.

Med flydende skærmbeskyttelse til din iPhone kan du både beskytte din skærm mod at blive knust og bevare det originale look.

Hvad er flydende skærmbeskyttelse til iPhone?

Flydende skærmbeskyttelse til iPhone er en af de nyeste og smarteste måder, hvorpå du kan beskytte din skærm. Den flydende skærmbeskyttelse er udviklet via nanoteknologi og går ind og dækker alle de områder på din iPhone, som den påføres.

Vælger du flydende skærmbeskyttelse til din iPhone, bevarer du det smarte look, som en iPhone normalt er født med, idet den ikke dækkes ind af cover og beskyttelsesglas, så det smarte look skjules af de beskyttende lag.

Den flydende skærmbeskyttelse har den fordel i forhold til beskyttelsesglasset, at det er mere fleksibelt. Det skal dog nævnes, at den flydende skærmbeskyttelse ikke er lige så stærkt som beskyttelsesglasset.

Hvorfor skal jeg købe flydende skærmbeskyttelse til min iPhone?

I modsætning til de velkendte beskyttelsesglas, som sættes på skærmen, så dækker den flydende skærmbeskyttelse det hele på din iPhone eller iPad – også kanterne, som den normale skærmbeskyttelse ikke dækker.

For at du kan få den fulde dækning af din iPhone, kræver det en pakke flydende skærmbeskyttelse. Har du en større iPhone, for eksempel en plus-udgave, kræver det to pakker.

Ønsker du at bruge flydende skærmbeskyttelse på din iPad, skal du forvente, at det kræver tre pakker flydende skærmbeskyttelse, for at din iPad er dækket.

Montering sker på eget ansvar

Når du køber og påfører den flydende skærmbeskyttelse til din iPhone eller iPad, så sker det på eget ansvar. Skader ved din iPhone som følge af forkert håndtering og montering – herunder påføringen af den flydende skærmbeskyttelse, dækkes dette ikke af Mackabler.dk. Vi vil ligeledes anbefale, at du grundigt undersøger både din iPhone og den flydende skærmbeskyttelse, inden du påbegynder påføringen af den.

Vi vil yderligere anbefale, at du ser forskellige instruktionsvideoer, inden du påbegynder påføringen af den flydende skærmbeskyttelse.

Kan man få beskyttelsesglas til Apple Watch?

Det kan man sagtens, da et Apple Watch også kan blive udsat for mange af de samme ting som din iPhone. Derved kan du også roligt have dit Apple Watch på, uden at være bange for at det går i stykker når du støder ind i noget. Vi har et beskyttelsesglas til Apple Watch 38mm her på siden.

Hvilket beskyttelsesglas er bedst til min iPhone?

For at få det bedste beskyttelsesglas til iPhone skal det dække så meget som muligt. Her kan vi klart anbefale vores iPhone beskyttelsesglas 3D, da det går helt ud over kanten, hvor slag ofte forekommer, hvilket giver dig den optimale beskyttelse. Derudover afhænger det af hvor godt et cover du har, og hvis du ikke har et, vil vi anbefale at du skaffer et cover til iPhone eller cover til iPad for den sags skyld.

Vi har mange forskellige slags beskyttelseglas så du kan få det som beskytter lige nøjagtigt så meget som du vil have.

Beskyttelsesglas her er lavet til at tage imod alle de stød og slag en iPhone eller smartphone får, også er det beskyttelsesglasset der går i stykker og ikke din skærm, beskyttelsesglasset er ikke særligt hårdt, i forhold til det glas der er på din iPhone, men det er hårdt nok til at hvis der sker noget så tager det hele skaden og går i stykker så det inden under ikke gør. 

Med et beskyttelses glas får du den samme trykfølsomhed som du har uden, det er fordi din iPhone skærm ikke virker med tryk, den virker med noget andet som fint kan gå igennem beskyttelsesglasset.