300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPhone
Mac
Han porten
Mulighed for afhentning i Glostrup
Filter

Haweel

30 produkter

Haweel er en billig producent fra Kina, som laver kabler, adaptere og tilbehør til alle slags telefoner.
De holder prisen nede men holder stadig en kvalitet som ligger mange gange over andre billige noname producenter's kvalitet.

Mere
Viser 1 - 30 af 30
Varer fra - Haweel

Haweel er en billig producent fra Kina, som laver kabler, adaptere og tilbehør til alle slags telefoner.


Vi har et par af deres Lightning kabler men har tænkt os at udvide til mange af deres andre produkter da de er rigtigt gode men stadig holder prisen ned.


På denne side findes vores udvalg fra leverandøren HAWEEL, som specialiserer sig i at lave elektronisk tilbehør og udstyr til iPhone, iPad, Macbook og Android smartphones, samt enheder der benytter de aktuelle stik.


HAWEEL opererer fra Shenzhen i Kina, som er et af de største tech hubs i verden, hvor der sker rivende udvikling indenfor mange felter. Dette har i mange år givet dem stærke forbindelser, både til andre entreprenører men også rundt i verden.


Firmaet lægger meget stor vægt på deres credibility, hvilket vil sige at de overholder alle standarder sat rundt omkring i verden til kvalitet, og mere til. På den måde sikrer de at de altid kan handle med alle i verden og at alle kan stå inde for deres produkter.


Dette har gjort dem til en fast tilstedeværelse inden for branchen, da de altid har kunnet levere, selv når andre firmaer har haft problemer. Med deres filosofi om gensidig gevinst, så har de også kunne gro i takt med at deres partnere er vokset.


Dette har også gjort dem til en oplagt samarbejdspartner for os, da de altid leverer gode resultater og generelt leverer produkter i høj kvalitet. Den høje standard de kan sætte i kvalitetssikring giver et godt udgangspunkt at evaluere andre produkter ud fra.


De har desuden et bredt spektrum af produkter de kan levere, som også ses tydeligt fra udvalget på denne side. Deres koncept er designet således at de kan dække ens behov til iPhone hele vejen rundt.


Så uanset om du leder efter et oplader kabel til iPhone eller en solcelle powerbank til Android, så kan du finde det her.


Desuden så er deres priser meget konkurrencedygtige i forhold til hvor høj en standard de sætter for kvaliteten af deres produkter. Selve designet på deres produkter er ikke en lige så høj prioritet for dem, hvilket også betyder at priserne bliver lavere end for andre leverandører.