300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Baseus Gravity bil holder til luftudtaget

Super smart iPhone holder til bilens luft udtag, den er lavet så den kan indstilles til alle biler og mekanismen til at holde fast om din iPhone gør at vægten fra telefonen er den der holder fast om telefonen, det betyder at du bare skal sætte den i holderen og løfte den igen når du vil have din iPhone. 

Holderen er til luftventilationen på din bil.

4.7 ud af 5 // 9 anmeldelser.


129,00 kr

129

Fragt starter fra 25 Kr
1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 12,90 kr
3 15% Mindst 58,05 kr

Holderen er lavet af Baseus som er et meget stort firma der levere tilbehør til iPhones men også alle android telefoner, denne virker fx til alle smartphones med op til 6" skærm.

Den smarte bil holder er ikke lige som de andre bil holderen vi har der sidder i din bils luft udtag, de andre bruger en fjeder til at holde fast om din iPhone, det betyder at det er bøvlet at få den i og særligt bøvlet at få den ud af holderen igen, Baseus Gravity bil holder bruger gravitation i form af vægten fra din iPhone til at holde fast om den, når du sætter din iPhone i holderen gør vægten på iPhonen at den nederste holder, som er under iPhonen, bliver skubbet ned ad, mekanismen gør så at holderen klemmer om din iPhone samtidig, så når holderen ikke kan klemmer længere sidder din iPhone fast, alt du skal gøre for at få din iPhone ud igen er at løfte din iPhone ud af holderen. Systemet er super smart og enkelt og det virker rigtigt godt.

Baseus Gravity bil holder er perfekt hvis du bruger navigation fra din iPhone imens du køre, den kan sidde ved din side og guide dig igennem byen eller ferien uden at du nogen sinde skal bekymre dig over om din iPhone sidder fast eller over om der sker noget.

Holderen skal sidde i luftventilationen på din bil, den kan indstilles så den virker med alle biler fordi den kun har en enkelt holder til luftventilationen så skal den kun bruge en membran hvor imod de fleste andre skal bruge 2 eller 3, de andre kræver altså at afstanden imellem membranerne er samme som de regnede med. 

Baseus Gravity bil holder har et boldt hoved som gør at du kan vippe den lidt op eller ned, hvis du fx har luftventiler der sidder lidt oppe eller lidt nede i forhold til normalen. Baseus Gravity bil holder har også et hul hvor din iPhone's lightning kabel kan sidde, pga af den måde mekanismen fungere på sidder hullet til lightning stikket altid i midten så der er altså altid plads til det.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Baseus
Varenr#351
EAN nummer

Ref nr.: 351 Sort: 6953156257344

Ref nr.: 352 Sølv farve: 6953156257351

Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPhone 1 iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max Android med MicroUSB stik Android med USB-C stik

ModelBaseus Gravity Car Mount black, SUYL-A01
UdstyrHolder
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetVirker med alle iPhones og iPods.
MaterialerPlastik
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

4.67 ud af 5 // baseret på 9 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar