300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Click & Collect
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
iPhone
Filter

Smart lys

67 varer
Hvilke smart lys muligheder findes der? Når det kommer til smart lys er der flere forskellige muligheder. Den mest direkte er at bruge smart pærer i ens lamper, hvilket gør at du er i stand til at styre selve pæren vha. En app eller en central enhed, som Google Home, Alexa eller Xiaomi central....
Læs mere
Viser 55 - 67 af 67



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



Smart lys

Hvilke smart lys muligheder findes der?

Når det kommer til smart lys er der flere forskellige muligheder. Den mest direkte er at bruge smart pærer i ens lamper, hvilket gør at du er i stand til at styre selve pæren vha. En app eller en central enhed, som Google Home, Alexa eller Xiaomi central. Det er samtidigt den måde hvor man kan beholde et lignende udseende i forhold til før skift til smart pære. Alternativt kan man bruge en smart pære holder, der sættes imellem pære og fatning, hvormed den styrer strøm tilgangen til pæren. Dette giver i de fleste tilfælde samme funktionalitet som en smart pære, men i stedet kan man bruge almindelige pærer og bevare funktionaliteten. Dette kan vise sig at være billigere i det lange løb, men ikke nødvendigvis den kønneste, da pæren der isættes en smart pære holder kommer til at stikke længere ud end hvis den var foruden.

Hvad er den bedste smart lys mulighed?

Hvilken smart lys løsning der er den bedste for dig afhænger af hvilken slags lys du har i hjemmet, eller gerne vil koble til. I almindelige loft eller væg lamper findes der generelt tre muligheder. Man kan enten udskifte selve selve pæren med en smart pære, hvilket er lige så nemt som at sætte enhver anden pære i. Ellers kan man isætte en smart pære holder, som kan modtage alle de samme pærer som lampen kunne før. Ellers kan man benytte en smart switch til at håndtere strømforbindelsen til lampen, hvilket er smart i den forstand at den kan bruges til mere end bare lamper, og dermed er mere fleksibel. Men hvis du har gulv lamper eller anden form for lampe til stikkontakt, så kan du med fordel anskaffe et smart stikkontakt plug, igen med samme funktionalitet som de andre, bare lige til at sætte i stikkontakten.