tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

PULUZ foto boks med 2 LED paneler og flere bagsider

En lys boks så du kan tage pæne billeder og tage baggrunden væk let og enkelt bagefter. Lys boksen kommer fra firmaet Puluz som laver rigtigt mange foto produkter til en billig pris fx dette produkt, salgstalen for denne foto boks er meget enkel, en stor lys boks der både er let at have med, men også let at sætte op når der er brug for den så du slipper for besværet ved andre og får gode billeder.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

330-1

200,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 20,00 kr
3 15% Mindst 90,00 kr

Med til denne fotoboks fra PULUZ kommer 2 sæt LED strips som lyser baggrunden og det du tager billeder af op, den ene skal sættes ved baggrunden, lige før der hvor baggrunden klippes på, så den sidder lidt længere tilbage end halvt inde på taget af lyskassen, den anden skal sidde helt i starten af lyskassen, så får du både det du vil tage billeder af og baggrunden lyst op, så det bliver så pænt som muligt og baggrunden er helt væk fra produktet, du kan selv sætte dem som du vil for at få andre effekter og du kan løbende flytte rundt på dem, de sidder fast så du kun skal sætte dem fast en enkelt gang.

Vi har også selv brugt den, det skal vi jo, og resultatet er her: i dette produkt: QI powerbank er alle billederne taget med denne boks og en iPhone 8, med Apples normale kamera app.

Med til lyskassen kommer 6 bagbeklædninger, i forskellige farver så du kan lave forskellige baggrunde på de produkter eller hvad end du tager billeder af, der er sort, hvid, rød, blå, orange og grøn. De sættes fast i toppen af kassen så det er super let og enkelt at skifte dem ud, også imens du er igang med at bruge kassen.
De 2 lys LED kæder der kommer med til boksen har rigeligt med lysstyrke så det er let at få baggrunden væk, enten med en app der er lavet til det på din iPhone eller i et fotoredigeringsværktøj på din Mac bagefter.

Denne kasse kan bruges med hvilket som helst kamera, fx det i din iPhone, fordi der er rigeligt med lys i kassen er det let at tage rigtigt gode billeder selv med en iPhone, du kan dog også bruge et DSLR hvis det skal være endnu bedre.

Når du samler kassen for første gang er der et par ting du skal være opmærksom på, den ene er at der skal være plads til at du kan sætte bagbeklædningen fast, så start med at sætte en bagbeklædning op i kassen så er du sikker på at der er plads når lyset er placeret. Derefter skal du sætte lyset fast, lyset skal sættes så strøm udtaget er i samme side, ellers er det irreternede at have med at gøre, og den første LED stripe skal sættes helt foran på taget af boksen så den peger nedad, den anden skal sættes så den sidder imellem bagbeklædningen og midten af boksens tag, så den både rammer produktet du tager billeder af og samtidig lyser hele bagbeklædningen op. Når dette er sat fast, behøver du aldrig gøre det igen, klisteret holder godt fast.

Fotoboksen fra Puluz er en foldbar og transportabel lyskasse, som er perfekt til små og mellemstore produkter. Nu har alle med en smartphone eller kamera muligheden for at tage professionelle produktbilleder. Det funktionelle og simple design med magneter gør, at lysboksen nemt pakkes, medbringes og samles igen. Indeholder: fotoboks, 2x LED 3,5W kit, 6 farver backdrop og 2 micro USB kabler og en manual.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Produkt information

Mærke PULUZ
Varenr#330-1
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse iEnheder

iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X

ModelPULUZ 20cm 2 LED Panels Folding Portable 1100LM Lighting Studio Tent
UdstyrKamera
Længde200g
Højde24 cm
Bredde22 cm
Dybde23 cm
TeknikLED: 2 LED strips med 20 pærer i hver og lysstyrke på 550LM, 2x 3,5w, 6000-6500K, hvid
MaterialerHårdt plastik,
Medfølger2x LED strips med klister, 6x baggrunde hvid, sort,orange, rød, blå og grøn.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af