300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 15" Unibody DVD-drev

MacBook Pro 15" Unibody DVD-drev

330 varer
HER FINDER DU ALT DU SKAL BRUGE TIL DIN MACBOOK 15"MacBook Pro-adaptere giver dig mange flere muligheder i dagligdagen, både i fritiden og professionelt. Apples bærbare arbejdshest, MacBook Pro 15", er så kraftig, at den har erstattet stationære computere mange steder. Mackabler har MacBook...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 330



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 15" Unibody DVD-drev

HER FINDER DU ALT DU SKAL BRUGE TIL DIN MACBOOK 15"
MacBook Pro-adaptere giver dig mange flere muligheder i dagligdagen, både i fritiden og professionelt. Apples bærbare arbejdshest, MacBook Pro 15", er så kraftig, at den har erstattet stationære computere mange steder. Mackabler har MacBook Pro-adaptere af mange slags, så din MacBook Pro 15" kan løse endnu flere opgaver. Bag det smukke ydre ligger computerkræfter, som mange professionelle værdsætter i det daglige arbejde. MacBook Pro 15" er slank og veldesignet, og den har mange muligheder for tilslutning til eksterne enheder. Den bliver ofte valgt på grund af sin hastighed, stabilitet og ydeevne, og er nem at transportere rundt hvorfor den ofte bruges til fremvisninger og forelæsninger - netop derfor skal du sørge for at have de adaptere, der er nødvendige! 

Hos MacKabler kan du få MacBook Pro-adaptere, så du kan tilslutte projektorer, ekstra skærme og fjernsyn. Med Mackablers adaptere øger du funktionaliteten af den i forvejen trofaste MacBook Pro 15". Hvis du ofte bruger den til fremlæggelser, så bør du i hvert fald købe en Mini DisplayPort til HDMI- eller Mini DisplayPort til VGA-adapter, da det formentligt vil være en af disse tilkoblingsmuligheder du får. En Mini DisplayPort til DVI-adapter lader dig forbinde din MacBook Pro 15" til en ekstern computerskærm, hvis denne er af lidt ældre model. Hvis du ved, du kommer til at skulle bruge mere end en, så overvej vores Mini DisplayPort til 3-i-1 - den dækker både DisplyPort, HDMI og DVI. Alle adapterne er små og meget lette at have med sig i tasken. 

MacKablers adaptere er designede så de passer til din MacBook Pro’s design, og samtidig er kablerne kvalitetstestede og lever naturligvis op til EUs krav om sikkerhed. Du finder ikke en bedre webshop til køb af udstyr til MacBook Pro 15"!