300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac

Mac

1075 varer
Mac adaptere, omformere og opladere Alle de essentielle adaptere til din Mac. Her kan du finde vores store udvalg af adaptere, transformere og kabler til din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har en masse adaptere, der gør det muligt at få video fra din...
Læs mere
Viser 217 - 270 af 1075



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



Mac

Mac adaptere, omformere og opladere

Alle de essentielle adaptere til din Mac. Her kan du finde vores store udvalg af adaptere, transformere og kabler til din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har en masse adaptere, der gør det muligt at få video fra din Mac-computer op til for eksempel dit tv, en ekstern skræm eller en projektor i klassen.

HDMI til din Mac

Man bruger som regel HDMI til at tilslutte en Mac-computer til et TV, fordi HDMI både overfører lyd og video. Alle Macs fra senere end 2010 er kompatible med HDMI. DVI er det mest normale stik til en ekstern skærm, fordi det er digitalt og understøtter høje opløsninger. Til slut bruger man VGA til projektor, da de fleste projektorer bruger det analoge stik VGA. Det er også VGA, de gamle CRT-skærme bruger som videostik.

Udvalget af kabler til Mac fortsætter

Vi har både stik som passer til Thunderbolt samt Thunderbolt 2 (det nyeste) og Mini DisplayPort. Stikket er ens, så hvis du har en nyere Mac-computer, og vil overføre video fra den, skal du bruge en Mini DisplayPort-adapter. Mini DisplayPort og Thunderbolt 1 og 2 understøtter lyd og video op til 1440p. Thunderbolt er en videre udvikling af Mini DisplayPort, og det er bagudkompatibel så alle Mini DisplayPort-kabler og adaptere virker med et Thunderbolt-stik. Det virker dog ikke den modsatte vej.

Vi har også stik til ældre Mac's

Vi har også de ældre Mini DVI-stik, som blev brugt til Mac-computere før 2009. Stikket er en udviklet DVI og understøtter derfor ikke lyd. Vi har alt du kan få brug for, til gode priser og med god service. 

Hvad er den bedste kabelholder

Den bedste kabelholder afhænger meget af hvilket kabel man prøver på at holde. De fleste kabelholdere er nemlig beregnet til bestemte produkter som headsets, Macs eller iPads.

Hvis du skal have en kabelholder til headset så har vi et rigtig godt bud her på siden. Den giver dig samtidig et lækkert sted at parkere dit headset, så det ikke kommer til skade ved at blive skubbet ned fra bordet eller noget i den stil.

Alternativet til dig der gerne vil have en kabelholder til dine mobil kabler er en mobil skinne, hvor man kan sætte alle ens iPhones og iPads belejligt og nemt.

En dock til iPhone eller en dock til Apple Watch kan også være en god måde både at opbevare kabler og iPhone samtidigt. På den måde sikrer man også at ens iPhone altid er opladet når man skal bruge den.

Hvis dit behov til gengæld bare er at opbevare kabler og ikke andet, så kan du med fordel anskaffe en magnetisk kabel holder, der på let og elegant vis holder dine kabler fast. Så ved du altid hvor du har dem og de roder ikke over det hele.

Hvad er en MacBook stander?

En stander til MacBook er en platform hvor du kan placere din MacBook, så den bliver nemmere at anvende. Det kan være super praktisk hvis dit bord på arbejdet er i en forkert højde, hvis du skal have en anden vinkel for at se og skrive bedre eller hvis du bare skal ligge i sofaen og ikke vil have den til at ligge i skødet. En stander til MacBook kan være lavet i mange forskellige slags materialer efter hvad du lyster og måske synes er mest stilfuldt.

Hvordan vælger jeg stander til MacBook?

Der er flere ting du skal tage hensyn til, når du skal vælge hvilken stander til MacBook du vil have. Den første er funktionalitet, da de fleste standere løser forskellige problemer. Skal du bruge en stander der hæver din MacBook eller skal du bruge en stander der ændrer hældningen på din MacBook, eller måske en stander der giver ekstra adgang til USB porte. Dernæst er materiale og udseende værd at forholde sig til, da der findes meget stilfulde standere i træ, ligesom der kan være stor forskel på holdbarheden afhængigt af hvilket materiale standeren er lavet af. En stander af træ vil give høj kvalitet på bekostning af fleksibilitet, mens en alu stander vil give mere fleksibilitet.

Hvad er den bedste MacBook stander

Første skridt på dagsordenen er at finde ud af hvad det er du har brug for. Hvis det handler om at hæve din MacBook i hjemmet, samtidig med at det ser stilfuldt ud, så er vores SamDi laptop stander et lækkert bud, da designet af træ giver et rustikt look, hvilket vil passe ind de fleste steder. Derimod hvis du vil have funktionalitet ud af din stander, så er en multifunktionel stander med USB et fremragende bud da det giver dig 4 ekstra USB porte, dog uden at hæve hverken højde eller hældning betydeligt. Det bedste bud til hævning af højde og hældning vil være vores MacBook holder i alu, især fordi den samtidigt er nem at transportere med dig rundt. Til sidst har vi vertikale standere, der udelukkende er til opbevaring af din MacBook når du ikke bruger den, hvilket kan give et lækkert touch til stuen eller kontoret, ved med vilje at bruge din MacBook som udstillingsgenstand i stedet for at den bare ligger og roder. Her er det bedste bud vores MacBook vertikal stander, hvor den både findes i træ og i alu.